Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket? Szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket? Szerinted betegek?

Figyelt kérdés
szerinted a homoszexualitás betegség? elítéled őket?
2011. aug. 1. 12:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Régen nem volt személygépkocsi, metró, villamos, vonat, régen gyerekeket is küldtek harcolni, régen pont az ilyen kirekesztő, semmire sem vezető gondolkodás mód miatt törtek ki háborúk, régen az átlag életkor 40 év olt, stb...

Lényeg, hogy hanyagoljuk már mi volt régen. Meg kellene tanulni nem csak fizikailag, hanem szellemileg is fejlődni. Most nem arra gondolok hogy tapsoljanak minden "furcsaságnak", de ha témában akarok maradni, akkor mondván ne ítéljék már el egyből az olyan melegeket, akikről azt sem tudják hogy azok, vagy ha esetleg kiderül, nem kellene egyből leköpködni, meg a sárga földig alázni...

17/F

2011. aug. 1. 22:54
 32/40 anonim ***** válasza:
45%

"Nem ítélem el, épp elég volt magamat elfogadni fiatalabb koromban. Az nekem se tetszik, ha valaki nyalakodik az utcán vagy magát mutogatja de hát lelke rajta. A felvonulásról meg annyit, hogy a heterok közt is ugyanúgy vannak feltűnési viszketegségben szenvedők. Szerinted, ha kihirdetnék, hogy lesz egy felvonulás, ahol kis ruhában táncolhatnak, polgár-pukkaszthatnak, mit gondoltok hányan mennének el, hát hidd el elég sokan. Az pedig, hogy mitől lesz valaki homoszexuális nem tudom hogyan jelentitek ki ilyen magabiztosan, amikor a világ vezető szakértői sem jutnak azonos álláspontra. További szócséplés helyett egy másik topikban olvasott kommentből idéznék: "...ember és ember között nem a heteroszexuális-homoszexuális fronton húzódik a választóvonal, hanem az intelligens és az unintelligens között".Azt hiszem ez mindent elmond."

na kis b u z i k á m a legegyszerübb védekezésként lehülyézni a normális embereket mert mint említettem is ti nem vagytok emberek hanem beteg állatok vagytok 1től 1ig de szerencsére a természet megtalálta rátok a megoldást és alapból kihalásra ítélt titeket

az ember eljuthatna már odáig hogy tanul a környezetétől és felgyorsíthatná amit a természet már eldöntött

bár a multban voltak már erre igen pozitív példák de sajnos egyre több jó szokásunkat hadjuk magunk mögött

de talán választáskor eljő a szebb jövő és menekülhettek amerre látok

de én személy szerint kényszermunkára fognálak mend1ikőtöket és a B u z i bárjaitokból hasznos helyeket hoznék létre a ti kezetek munkája által és akkor nem csak gond lenne veletek hanem hasznotok is lenne még ha nem is sok de több mint jelenleg

2011. aug. 4. 16:03
 33/40 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó: Megkérdezhetném, hogy mi a f*sz bajod van a melegekkel? Mert szerintem te magad sem tudod, csak mert ez nagyon menő ezért hülye k*csögözöl... És ha mondjuk az öcséd/bátyád meleg lenne őt is közmunkára fognád, csak azért mert egy másik férfit szeret? Szép kis testvér lennél... Mellesleg mit ártottak neked a melegek, amiért ilyen bánásmódot érdemelnének?

(Egyébként azok szoktak lenni a legnagyobb homofóbok, akik saját maguknak sem merik bevallani, hogy bizony ők is azok.) Én csak sajnálni tudlak téged, hogy az agyi szinted nem haladja meg azokét, akiket embernek lehet nevezni. Mert téged nem lehet! Legalábbis egészséges embernek biztos nem!!

2011. aug. 4. 16:13
 34/40 anonim ***** válasza:

16:03

amíg a hagyjukot hadjuknak írod nem keveredek veled szellemi párbajba.

tudod, a választó vonal

köszönöm...

2011. aug. 4. 16:17
 35/40 A kérdező kommentje:
amúgy olvastam pl itt is, hogy a melegeket a pedofilokhoz hasonlítják... hát bocs, de szerintem a melegek nem rontanak meg fiatalokat (kivéve a meleg pedofilok de ez mér megint teljesen más tészta) és csak olyanokkal jönnek össze akik akarják... ez a legnagyobb f aszság, meg hogy divatból b uzi mindenki... kössz bammeg, sokan nem akarnának azok lenni de nem tudnak mit tenni ellene ilyennek születtek, ezt senki sem választja
2011. aug. 4. 17:40
 36/40 anonim ***** válasza:
32%

a csecsemőkori 3 agyvérzésem lehet az ok bocsánat a helyesírási hibáimért de így hogy ismered az előzményeket talán nem lepődsz meg szellemi párbajba meg soha nem keverednék 1 állattal

az előitéleteim nem alaptalanok főleg hogy családomon belüli példát tudnék felhozni a b u z i fajtád hogy tud tönkretenni 1 életet MERT ÁLLATOK VAGYTOK

De a b u z i fajtádnak nem oszt nem szoroz ha f e l cs i n á l 1 12 éves gyereket mert épp olyan kedve volt és biztos nem neked kell rettegned tőle hogy az öcséd felvágja az ereit mert nem bírja a szégyent amit az aberrált állat fajtád hozott rá mert ép b uz ul ni volt kedve

és soha nem fogsz hónapokra a zártosztályra kerülni mert a kissebik fiadat megerőszakolta 1 b u z i

na akkor hol is állunk???

úgy ítélsz meg mintha lövésem se lenne azon állatokról akik ma is szabadon futkosnak mert az inpotens rendőrség nem képes kézrekeríteni őket

"(Egyébként azok szoktak lenni a legnagyobb homofóbok, akik saját maguknak sem merik bevallani, hogy bizony ők is azok.)"

igen biztos követni fogom a fent említett példát mert nagyon élvezem az életem 1 őrült anyával 1 félőrült öccsel+ 1 végletekig összetört apával

2011. aug. 4. 17:41
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

ne is haragudj de undorító ez az általánosítás

sajnálom ami történt de ha mindez a húgoddal történik akkor most a heterokat utálod vagy mi??? egyébként aki 12 évesekkel kezd azt pedofilnak hívják nem homoszexuálisnak..

személy szerint engem 20-25 év alatt semmilyen test sem vonz, úgy hogy jó lenne ha nem mennénk bele

egyébként azt hiszem a kommentjeidet már más topikban is olvastam

2011. aug. 4. 17:45
 38/40 anonim ***** válasza:
utálnád*
2011. aug. 4. 17:45
 39/40 A kérdező kommentje:
az nem b u z i volt ahogy te írtad hanem egy PEDOFIL! a kettő nem ugyanaz, pont ezt írtam az előtted lévő hozzászólásomban -.-' és megtaníthattátok ovlna egyébként a 12 éves öcsédet hogy ne álljon szóba a cukros bácsival, mert biztos nem az utcán kapta el és erőszakolta meg mindenki előtt, nem mondom hogy mien hülyék vagytok, de a ti hibátok is hogy megtörténhetett, persze leginkább azé a mocskos pedofilé! legalább elkapták a szemétládát?
2011. aug. 5. 10:26
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést, de kicsit sértő ez az általánosítás. Azért, mert neked és a családodnak tragikus élményei voltak, azért nem kell minden meleget elítélni!! Ja és aki 12 éves gyermekeket erőszakol meg az nem HOMOSZEXUÁLIS, hanem PEDOFIL!! ÉS remélem elkapták azt a reteldált, beteg állatot, mert ez nem normális!
2011. aug. 5. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!