Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket? Szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket? Szerinted betegek?

Figyelt kérdés
szerinted a homoszexualitás betegség? elítéled őket?
2011. aug. 1. 12:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
50%

Palm, ha tényleg örökletes lenne a b.ziság, akkor egy ratyi mehetne kárpótlásért, hogy a németek kiírtották a nagyapját, mert az b.zi volt? :D

Igazi paradox szitu lenne...

2011. aug. 1. 13:34
 22/40 anonim ***** válasza:
Szent ég, már megint valaki, aki elfelejtette elolvasni, amit írtam, de helyette legalább válaszol. Létezik olyan genetikai rendellenesség, ami a nemi irányultsággal van összefüggésben, de én nem erről beszéltem. Ez borzasztóan ritka, és azt próbáltam leírni, hogy klinikai értelemben véve ez tekinthető betegségnek.
2011. aug. 1. 13:36
 23/40 anonim ***** válasza:
90%

biztos irtatok már csomo pro és kontra nemolvasom végig, a kérdésre röviden:

betegségnek tartom, semmiképp sem normális viselkedése az embernek hogy a saját neméhez vonzódjon. a természetes szelekció úgyis kiválogatja őket, és nem fognak szaporodni. ettől viszont még nem ítélem el őket, aki ilyennek születik, nem tehet róla.

azt viszont elitélem aki divatbuzí, és csak a felhajtás meg a menőzés meg a franctudja mimiatt buzul, meg felvonul, meg mutogatja magát.

22/f

2011. aug. 1. 13:41
 24/40 anonim ***** válasza:
Semmi bajom velük,ha nem előttem fogdossák egymást,élik szexuális életüket és nem olyanok mint a divat b.zik nem vonulnak fel,akkor tőlem mindegy csak rájuk tartozik kivel mit csinálnak a hálószobában
2011. aug. 1. 13:43
 25/40 anonim ***** válasza:
45%

hát megérdemelnének 1 KARANTÉNT az biztos

nem itélem el őket csak simán hányok tőlük

az a legjobb amikor meg akarnak győzni róla hogy ez nem beteges hanem természetes és egyéb baromságok

és állati boldog vagyok tőle hogy az évi b u z i parádélyuk miatt töbször igazoltat a rendőr munkába menet jövet mint ahányszor elmegyek hugyozni naponta

FUJJ FUJJ FUJJ

2011. aug. 1. 14:37
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem ítélem el őket... sőt számomra még izgató is, ha két pasi csókolózik :$

Egyébként már nem tudom, hogy ki, de azt írta, hogy ne adjanak egymásnak nyilvánosan csókot az azonos nemű párok... de az persze, ha egy lány és egy fiú szinte már az utcán szexel az rendben van... hát csak gratulálni tudok!!!

19/bi lány

2011. aug. 1. 15:52
 27/40 anonim ***** válasza:

Nem tartom betegségnek, hanem egy szánalmas divatnak. Azt meg senki ne mondja nekem, hogy a kisgyerek megelégszik azzal a magyarázattal, hogy szeretik egymást.

Egy megoldást tudok erre a problémára: Szibériába elküldeni a melegeket és a leszbiket is. Ott majd kihűlnek.

2011. aug. 1. 15:54
 28/40 anonim ***** válasza:
92%
Nem ítélem el, épp elég volt magamat elfogadni fiatalabb koromban. Az nekem se tetszik, ha valaki nyalakodik az utcán vagy magát mutogatja de hát lelke rajta. A felvonulásról meg annyit, hogy a heterok közt is ugyanúgy vannak feltűnési viszketegségben szenvedők. Szerinted, ha kihirdetnék, hogy lesz egy felvonulás, ahol kis ruhában táncolhatnak, polgár-pukkaszthatnak, mit gondoltok hányan mennének el, hát hidd el elég sokan. Az pedig, hogy mitől lesz valaki homoszexuális nem tudom hogyan jelentitek ki ilyen magabiztosan, amikor a világ vezető szakértői sem jutnak azonos álláspontra. További szócséplés helyett egy másik topikban olvasott kommentből idéznék: "...ember és ember között nem a heteroszexuális-homoszexuális fronton húzódik a választóvonal, hanem az intelligens és az unintelligens között".Azt hiszem ez mindent elmond.
2011. aug. 1. 16:17
 29/40 A kérdező kommentje:

voltak akik kérdezték h miért kérdem h betegség-e, azért hogy akik azt mondják hogy az és el is ítélik őket, akkor most ők minden beteget lenéznek és lehordanak a sárga földig? csak azért, mert mondják hogy betegek de bele nem gondolnak h mire miért és hogy mondják...

amúgysem értem miért zavarja az embereket ha valaki meleg (nem csak fiúk) mert nem akarnak mindenkit megb*szni, és nem ártanak senkinek. az már már kérdés hogy az ilyen nagyon lányosak irritálják őket de a legtöbb nem is ilyen!

2011. aug. 1. 16:25
 30/40 anonim ***** válasza:
38%

1980-ig rajta volt a betegségek listáján, de törölték.

Amilyen beteg világban élünk, már ez a természetes sajnos, holott régen irtották őket tűzzel-vassal.

2011. aug. 1. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!