Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket? Szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket? Szerinted betegek?

Figyelt kérdés
szerinted a homoszexualitás betegség? elítéled őket?
2011. aug. 1. 12:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
elítélem, és ez nem betegség
2011. aug. 1. 13:06
 12/40 anonim ***** válasza:
13:04! Nem vagyok mentős, közgazdász vagyok. Amúgy olvastam a vitátokat. :)
2011. aug. 1. 13:06
 13/40 anonim ***** válasza:

ma 13:06!

Rendben, azt hittem te vagy az:)

2011. aug. 1. 13:09
 14/40 x) ***** válasza:
100%

A leszbikusokat meg minden pasi imádja mi? -.- ez azért elég egyoldalú gondolkodás hogy csak a pasikat ítélitek el a "másság" miatt...

20L

2011. aug. 1. 13:20
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

A melegfelvonulás reprezentatív jellegéhez hozzátartozik, hogy Budapest lakossága kb. 1,7 millió fő. Ennek kb. a 40%-a legyen férfi, és a maradék 40%-a pedig legyen az aktív korú. Vagyis Budapesten ez utóbbi (18-50 év közötti férfi) száma kb. 300.000 fő. A becsélesek szerint kb. 8-10% a férfi lakosság körében a homoszexuálisok aránya. Becsüljünk szerényen, 5%-kal számolva ez a szám 15.000 fő.

Egy "pride" alkalmával 1000-2000 ember vonul fel. Ez a becsült budapesti aktív korú férfi meleg lakosság 10%-a sincs. Ismétlem, BUDAPESTÉ, nem az országé!

Akkor valószínűsíthető, hogy reprezentatív képet tud biztosítani az a felvonulás a meleg társadalomról...

2011. aug. 1. 13:20
 16/40 anonim ***** válasza:
32%

A melegség a betegség egyik tünete lehet (37 celsius fok felett). A lázas ember tehát beteg.

A b uzikat viszont maximálisan elitélem, de nem tartom őket betegnek. Az én szememben ez egy deviancia, mint a pedofília, vagy a nekrofília. Egy szexuális eltévelyedés, amit egy egészséges társadalomnak ki kellene vetnie magából.

2011. aug. 1. 13:23
 17/40 anonim ***** válasza:
Ezt viszont pl. tipikus problémának látom. Senkinek nem jutott eszébe a felvonulást emlegetni, amíg jött egy magát melegnek valló emberke és közölte, hogy "most majd elkezdik mondani, hogy ne vonuljanak"...
2011. aug. 1. 13:24
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélem el, de nem is gondolom normális dolognak, de tudom hogy nem ők tehetnek róla
2011. aug. 1. 13:24
 19/40 anonim ***** válasza:

a leszbikus nőket nem ítélem el csodálom a videóikat :D

a férfiaknál pedig mindenkinek a maga dolga h otthon mit dug a seggébe ha ő elvezi akkor hajrá

de a felvonulást vagy mikor az utcán csinálnak bármit azt elítélem

azt is csak mióta sétáltam a 6 éves keresztfiammal és megkérdezte h miért puszilkodik az a két bácsi és akkor hajrá ezt magyarázd meg a gyereknek

2011. aug. 1. 13:25
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

13:25, a magyarázat egyszerűbb, mint hinnéd: "mert szeretik egymást."

Nem kell túlmisztifikálni.

Nekünk pl. a gyerekszületést is mindig a mi szintünkön, de elmagyarázták, nem kellett meséket költeni rá...

2011. aug. 1. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!