Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled a melegeket? Szerinted betegek?
ma 13:06!
Rendben, azt hittem te vagy az:)
A leszbikusokat meg minden pasi imádja mi? -.- ez azért elég egyoldalú gondolkodás hogy csak a pasikat ítélitek el a "másság" miatt...
20L
A melegfelvonulás reprezentatív jellegéhez hozzátartozik, hogy Budapest lakossága kb. 1,7 millió fő. Ennek kb. a 40%-a legyen férfi, és a maradék 40%-a pedig legyen az aktív korú. Vagyis Budapesten ez utóbbi (18-50 év közötti férfi) száma kb. 300.000 fő. A becsélesek szerint kb. 8-10% a férfi lakosság körében a homoszexuálisok aránya. Becsüljünk szerényen, 5%-kal számolva ez a szám 15.000 fő.
Egy "pride" alkalmával 1000-2000 ember vonul fel. Ez a becsült budapesti aktív korú férfi meleg lakosság 10%-a sincs. Ismétlem, BUDAPESTÉ, nem az országé!
Akkor valószínűsíthető, hogy reprezentatív képet tud biztosítani az a felvonulás a meleg társadalomról...
A melegség a betegség egyik tünete lehet (37 celsius fok felett). A lázas ember tehát beteg.
A b uzikat viszont maximálisan elitélem, de nem tartom őket betegnek. Az én szememben ez egy deviancia, mint a pedofília, vagy a nekrofília. Egy szexuális eltévelyedés, amit egy egészséges társadalomnak ki kellene vetnie magából.
a leszbikus nőket nem ítélem el csodálom a videóikat :D
a férfiaknál pedig mindenkinek a maga dolga h otthon mit dug a seggébe ha ő elvezi akkor hajrá
de a felvonulást vagy mikor az utcán csinálnak bármit azt elítélem
azt is csak mióta sétáltam a 6 éves keresztfiammal és megkérdezte h miért puszilkodik az a két bácsi és akkor hajrá ezt magyarázd meg a gyereknek
13:25, a magyarázat egyszerűbb, mint hinnéd: "mert szeretik egymást."
Nem kell túlmisztifikálni.
Nekünk pl. a gyerekszületést is mindig a mi szintünkön, de elmagyarázták, nem kellett meséket költeni rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!