Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért is kellene jobban félni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is kellene jobban félni egy örömlánytól, mint egy normáltól?

Figyelt kérdés

Amikor az egyik kérdésnél szóba jött az örömlány segítségül hívása, az egyik mindentudó hozzászóló azt mondta a félénk kérdezőnek, hogy "Mit akarsz te egy olyantól, mikor még egy normálisssal sem tudsz csinálni semmit? Én már sok nővel voltam, de egy k... előtt meg se mernék nyikkanni!"

Vagyis egy normál lánynál minden megy neki, mint a karikacsapás, egy fizetősnél pedig inába szállna a bátorsága.De miért is?

Hagyományos lány: Elutasító, semmi nem elég jó neki. Gyakran lekezelő, előszeretettel gúnyolódik. Szívatja a fiúkat, csak a hibát keresi bennük. Amennyiben végre-valahára nagy nehezen eljutnak az ágyig, hanyatt fekszik, szétrakja a lábát, aztán "Na mutasd meg, mit tudsz! Mi, hogy csak ekkora?! Te csak ennyi ideig bírod? Tiszta szánalom vagy! Takarodj innen!"

Örömlány: Megérkezés, puszi, bekísér. Valamivel megkínálja a vendégét, leülnek egy kicsit. Beszélgetnek, majd szóba kerül a lényeg: "Miért döntöttél úgy, hogy eljössz hozzám? Ne félj, minden rendben lesz!"

Majd letisztálkodnak és bemennek a hálószobába. Ha kisebb nehézségek adódnak, akkor segít a fiúnak, hogy feloldódjon és utána már nincs is semmi probléma.Miután végeztek, kicsit még fekszenek és beszélgetnek,tisztálkodás, majd a srác lassan távozik és elköszönnek egymástól. (Természetesen ez egy igényesebb lány esete)

Most akkor megkérdezném: Miért kéne jobban félnie a srácnak a második esetben, mint az elsőben?

2011. júl. 26. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:

"De kezdetnek megpróbálhatnál jobb belátásra térni a hagyományos lányokról és az örömlányokat mellőzni."

Öt évig mellőztem őket. Aztán elegem lett.Csak azért írom, hogy tudd, nem pár nap alatt jutottam el ide.

2011. júl. 26. 13:26
 62/69 anonim ***** válasza:

Már bocsi fiúk, de kicsit félreértettétek a helyzetet! Én nem pasizási szándékból kérdeztem meg Smartguy87-et.Igazából nem is voltam biztos benne, h fiú:D

Csak egyszerűen barátkozni szerettem volna, bár nem szokásom neten. Csak kíváncsi voltam mi lesz a válasz:)

Fura h sokan egyből rosszra gondolnak, de hát ez van:D

Amúgy se neten szoktam "pasizni". Nem szorulok rá!

2011. júl. 26. 13:56
 63/69 Smartguy86 ***** válasza:
Katy9 - Elvileg küldtem neked egy privátot, bár nem tudom hogy megy ez, mert még egyet se küldtem :D Ha válaszol valaki, akkor az a privát e-mailemre jön?
2011. júl. 26. 14:38
 64/69 anonim ***** válasza:

Igen, e-mailbe jön. Már megkaptam és visszaírtam.

Ott folytathatjuk :))

2011. júl. 26. 15:20
 65/69 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne barátnőd?

Szerintem az a baj hogy rád van írva hogy meg vagy keseredve, vagy nincs önbizalmad és ez ugye átjön... ha nem vagy magaddal megelégedve hogy várod el hogy mások elfogadjanak?

Pedig nem tűnsz butának, hülyének, nem értem mi lehet a baj.

Szabad tudni hány éves vagy?

2011. júl. 26. 16:03
 66/69 A kérdező kommentje:

16.03

Megkérhetnélek, hogy kapcsold be a privát üzenetküldést? Nem szívesen árulnám el itt a koromat.

2011. júl. 26. 23:38
 67/69 anonim ***** válasza:
Nah, bekapcsoltam... elvileg :)
2011. júl. 26. 23:43
 68/69 A kérdező kommentje:
Elküldtem a privát üzenetet! Remélem, kielégítőnek találod majd.
2011. júl. 27. 00:21
 69/69 anonim ***** válasza:
Igen, most olvasom, köszi :) mindjárt íródik a válasz is :D
2011. júl. 27. 09:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!