Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is kellene jobban félni egy örömlánytól, mint egy normáltól?
Amikor az egyik kérdésnél szóba jött az örömlány segítségül hívása, az egyik mindentudó hozzászóló azt mondta a félénk kérdezőnek, hogy "Mit akarsz te egy olyantól, mikor még egy normálisssal sem tudsz csinálni semmit? Én már sok nővel voltam, de egy k... előtt meg se mernék nyikkanni!"
Vagyis egy normál lánynál minden megy neki, mint a karikacsapás, egy fizetősnél pedig inába szállna a bátorsága.De miért is?
Hagyományos lány: Elutasító, semmi nem elég jó neki. Gyakran lekezelő, előszeretettel gúnyolódik. Szívatja a fiúkat, csak a hibát keresi bennük. Amennyiben végre-valahára nagy nehezen eljutnak az ágyig, hanyatt fekszik, szétrakja a lábát, aztán "Na mutasd meg, mit tudsz! Mi, hogy csak ekkora?! Te csak ennyi ideig bírod? Tiszta szánalom vagy! Takarodj innen!"
Örömlány: Megérkezés, puszi, bekísér. Valamivel megkínálja a vendégét, leülnek egy kicsit. Beszélgetnek, majd szóba kerül a lényeg: "Miért döntöttél úgy, hogy eljössz hozzám? Ne félj, minden rendben lesz!"
Majd letisztálkodnak és bemennek a hálószobába. Ha kisebb nehézségek adódnak, akkor segít a fiúnak, hogy feloldódjon és utána már nincs is semmi probléma.Miután végeztek, kicsit még fekszenek és beszélgetnek,tisztálkodás, majd a srác lassan távozik és elköszönnek egymástól. (Természetesen ez egy igényesebb lány esete)
Most akkor megkérdezném: Miért kéne jobban félnie a srácnak a második esetben, mint az elsőben?
Smartguy86-nak:
Ha lenne msn-em mondanám h vegyük fel egymást, de sajnos még nincs a gépemen, mert még nem lehet feltelepíteni.
Lehet hogy ez most viccesen hangzik, de szívesen megismernélek:)
12.26
Már többen megmondták, még régebben. az a barátnő óriási szerencsével, komoly külső segítséggel jött össze akkor.
"Smartguy86-nak:
Ha lenne msn-em mondanám h vegyük fel egymást, de sajnos még nincs a gépemen, mert még nem lehet feltelepíteni.
Lehet hogy ez most viccesen hangzik, de szívesen megismernélek:)"
Smartguy, egy kérdés: Gyakran oltassz le olyanokat, akik összehoznak valakivel? :)
LOL :DDDD
Nincs szükségem rá, hogy leoltsak bárkit, egyszerűen csak elmondom a véleményem. Tudom, néha kicsit túlkapok a dolgon, indulatból, aztán lehet kiderül, hogy az illető nem is olyan, mint elsőre tűnik... De azért legtöbbször látszik a kérdésből, hogyha valaki nagyon el van rugaszkodva a valóságtól. Szívesen próbálok segíteni, ha fogékony rá valaki :)
Amúgy nincs szükségem rá, hogy összehozzanak bárkivel, hiszen van barátnőm és nagyon boldogok vagyunk együtt. Azt nem is terveztem, hogy én itt bárkivel ismerkedjek. Aztán lehet meggondolom magam...
12.38
Na itt a lényeg! Te bármikor kaphatsz társat, szexet, bármit! Ha velem is így lenne, aezerszer könnyebb lenne az életem.
De képzeld el , milyen lehet, amikor csak a nagy üres semmi van és fogalmad sincs, lesz-e egyáltalán valaha is valakid.
A másik téma, a meghallgatás: Ez a tipikus barátzóna. Régi ismerősöm, mert én is ebben vagyok/voltam sok lánynál.
Nem lehet kikerülni belőle, ez a tapasztalatom. Soha nem fogsz tisztelni férfiként egy olyan embert,nem fogsz úgy ránézni, akihez állandóan csak a negatívumok kapcsolnak, akinél kiöntöd a szívedet, utána megkönnyebbülsz és elindulsz férfiakra vadászni. Ha van barátnője valakinek, akkor persze nem gond ez a szerep, de ha nincs, akkor gyilkos.
"Miért ne lehetne szerető barátnőd neked is?"
Alekosz azt mondta, hogy neki 700-ból egy jön össze. Hozzám képest ő nagyon sikeres. Rövidene nnyi.
Szerintem azért ebben is sok múlik a hozzáálláson. Ahogy 12:38 is mondja, neki is volt olyan tapasztalata, hogy a fiúkat csak addig érdekelte a dolog, amíg meg nem tudták, hogy nincs esélyük. Utána már nem akarták meghallgatni. Ezért mondom én mindig, hogy ha egy lány azt mondja, legyünk barátok, de utána szarik az ember fejére, az pont annyira visszás, mint fiú oldalról ezt csinálni.
Nem tudom megfogalmazni, de biztos van módja annak, hogy a lányok ne érezzék azt, hogy csak "teszed a szépet". Érted? Tehát legyen hiteles az, hogy érdeklődsz. Vagy ha nem érdeklődsz, akkor meg legyél őszinte, hogy téged az a téma nem izgat. Eljátszani a szerepet, hogy te figyelmes vagy, mikor nem vagy az, az átlátszó!
Igaz, hogy meg kell hallgatni a nők minden sirámát, de attól még neked is legyen tartásod. Na persze vannak esetek, mikor a férfinek eldurran az agya és minden problémáját meg akarná oldani a nőnek, az se feltétlen jó. Ez csak ilyen "legyen kivel kibeszélni" dolog. Szerintem nem is igazán számít egy kapcsolat szempontjából - mármint, hogy összejön-e vagy sem.
Inkább az számít, hogy a lány érezze jól magát közben. Nevessen sokat, lássa hogy az ő értékei is fontosak, tudjon kikapcsolni. Valamiben legyél más, mint a "többi". De erre nincs kész recept! Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni, méghozzá minél előbb! Ezért kell jó kérdéseket feltenni! Minél előbb minél több mindent kideríteni úgy, hogy a lány közben szórakozzon és észre se vegye, hogy te a jövő érdekében analizálod. Szerintem ez a jó randi lényege. Ha gyorsan kiismered, akkor hamar ráérzel, mi esne neki jól következőnek. És a késfogás és a csók sem marad el :)
Na itt a lényeg! Te bármikor kaphatsz társat, szexet, bármit! Ha velem is így lenne, aezerszer könnyebb lenne az életem.
De képzeld el , milyen lehet, amikor csak a nagy üres semmi van és fogalmad sincs, lesz-e egyáltalán valaha is valakid.
Én elhiszem,hogy rossz érzés. de a szerelem az mindenkinek odatud vágni akkorát tehát ne hidd h könnyebb az élet. De kezdetnek megpróbálhatnál jobb belátásra térni a hagyományos lányokról és az örömlányokat mellőzni.
Köszönöm, ez nagyon jó komment volt.
És a többi kommentet is köszönöm, bár voltak, amikkel nem értettem egyet és voltak sértőek is, de volt nem egy, ami kifejezetten hasznosnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!