Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért is kellene jobban félni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is kellene jobban félni egy örömlánytól, mint egy normáltól?

Figyelt kérdés

Amikor az egyik kérdésnél szóba jött az örömlány segítségül hívása, az egyik mindentudó hozzászóló azt mondta a félénk kérdezőnek, hogy "Mit akarsz te egy olyantól, mikor még egy normálisssal sem tudsz csinálni semmit? Én már sok nővel voltam, de egy k... előtt meg se mernék nyikkanni!"

Vagyis egy normál lánynál minden megy neki, mint a karikacsapás, egy fizetősnél pedig inába szállna a bátorsága.De miért is?

Hagyományos lány: Elutasító, semmi nem elég jó neki. Gyakran lekezelő, előszeretettel gúnyolódik. Szívatja a fiúkat, csak a hibát keresi bennük. Amennyiben végre-valahára nagy nehezen eljutnak az ágyig, hanyatt fekszik, szétrakja a lábát, aztán "Na mutasd meg, mit tudsz! Mi, hogy csak ekkora?! Te csak ennyi ideig bírod? Tiszta szánalom vagy! Takarodj innen!"

Örömlány: Megérkezés, puszi, bekísér. Valamivel megkínálja a vendégét, leülnek egy kicsit. Beszélgetnek, majd szóba kerül a lényeg: "Miért döntöttél úgy, hogy eljössz hozzám? Ne félj, minden rendben lesz!"

Majd letisztálkodnak és bemennek a hálószobába. Ha kisebb nehézségek adódnak, akkor segít a fiúnak, hogy feloldódjon és utána már nincs is semmi probléma.Miután végeztek, kicsit még fekszenek és beszélgetnek,tisztálkodás, majd a srác lassan távozik és elköszönnek egymástól. (Természetesen ez egy igényesebb lány esete)

Most akkor megkérdezném: Miért kéne jobban félnie a srácnak a második esetben, mint az elsőben?

2011. júl. 26. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 Smartguy86 ***** válasza:
Ha valaki 100 olyanba fut egymás után, akkor nem a csajokkal van a baj, hanem az illető hozzáállásával és kezdeményezéseivel! Ezért mondom, hogy ki kell ismerni a nőket, beszélgetni velük, hogy minél többet megtudj a gondolataikról. Ha nem tudod, hogy működnek, akkor persze, hogy nem veszed észre a jelzéseiket! Neked legalább már van 100 tapasztalatod arról, hogy milyen jelzésekre menekülj! Nézd a jó oldalát! És változtass a szokásaidon, járj máshova ismerkedni, más lányokkal, más stílusban!
2011. júl. 26. 11:40
 32/69 A kérdező kommentje:
Nem tudom. A nők kettősek: van, amit mondanak nekem és van, amit magukban gondolnak. Soha nem fogok eligazodni rajtuk.
2011. júl. 26. 11:48
 33/69 anonim ***** válasza:
77%

És az örömlány nem küld el a jó fenébe ha több időt maradsz nála mint amennyi járna neked a pénzed cserébe? Ja igen és pá hozzá fűzni valóm még:)

Elutasító, semmi nem elég jó neki. - ha a magadfajta pasik nem voltak elég jók a hagyományos lányoknak őszintén szólva megértem!!

Gyakran lekezelő, előszeretettel gúnyolódik. - Nyilván vannak ilyenek,de nem gondolod,hogy kicsit erős általánosítás ez?? a lekezelő pasikról pedig ne is beszéljünk.

Szívatja a fiúkat, csak a hibát keresi bennük. - Rengeteg nő a fiúkban a hibát keresi igen,mert az teszi őket annyira vonzóvá. (Mintha pasik nem keresnének a nőkben hibákat)

Amennyiben végre-valahára nagy nehezen eljutnak az ágyig, hanyatt fekszik, szétrakja a lábát, aztán "Na mutasd meg, mit tudsz! Mi, hogy csak ekkora?! Te csak ennyi ideig bírod? Tiszta szánalom vagy! Takarodj innen!" - Vmi nem hivatásbeli beképzelt lánnyal lehetett dolgot,bár sztem erősen túlzol itt is.

összefoglalva baromság amiket itt összehordál

2011. júl. 26. 11:49
 34/69 Smartguy86 ***** válasza:
Ezek nem A NŐK, hanem a nem őszinte nők! Az különbség! Tudom sok iylen van, főleg a pisisek között (20 alatt)... De ki kell szűrni őket! Ismerkedni, ismerkedni, ismerkedni! Aki feladja, azt legyőzték... ammeg nem sok önbizalmat ad, ha elvertek, nemde? :)
2011. júl. 26. 11:56
 35/69 A kérdező kommentje:

Aki feladja, azt legyőzték... ammeg nem sok önbizalmat ad, ha elvertek, nemde? :)

Ezzel most akkora újdonságot mondtál! :)

Persze, hogy nem. Viszont önbizalom nélkül győzelem sincs.

2011. júl. 26. 11:59
 36/69 anonim ***** válasza:
77%

Csak azért nem tudsz eligazodni a lányokon, mert nem is akarsz! Ha valaki igazán el szeretne érni valamit, azt meg is tudja csinálni. De szerintem te ilyen lelketlen szexmániás csávó lehetsz, aki leszarja, hogy a lányok mit éreznek belül. És valójában csak a szexre kellenek neked.Kitaláltam?

Nem is akarod megismerni őket, mert félsz a kudarctól. Kevés az önbizalmad! Oldd fel a gátakat magadban és legyél barátságos és jó humorú és próbálj meg értelmesen beszélgetni a lányokkal! Hidd el, menni fog!:)

2011. júl. 26. 12:00
 37/69 Smartguy86 ***** válasza:

Rosszul látod -> A győzelem ad önbizalmat, ha te saját erőből érted el! A k.urvázás nem ad önbizalmat, mert megveszed a szexet. A pénz megkeresése meg valószínűleg előtte se adott önbizalmat, mert akkor nem mennél k.urvázni... Főleg ha utálod a munkádat is, vagy a szülők pénzén mentél k.urvához...

Jól mondja az utolsó! Aki nem küzd, annak nem terem babér sem! Ingyenkúrásért szedj össze valami ócska kiscsajt valami lepukkant helyen. De ha rendes lányok kellenek, ahhoz kicsit neked is villantani kell!

2011. júl. 26. 12:04
 38/69 A kérdező kommentje:

"ha a magadfajta pasik nem voltak elég jók a hagyományos lányoknak őszintén szólva megértem!!"

Nem is ismersz engem. Egy netes oldal egyik topicja nagyon sovány egy ember megítéléséhez.

"Nyilván vannak ilyenek,de nem gondolod,hogy kicsit erős általánosítás ez?? a lekezelő pasikról pedig ne is beszéljünk."

Nagyon sok ilyen volt sajnos. Én hímneműként sosem voltam lekezelő, igaz, nem is lett volna mire.

"Rengeteg nő a fiúkban a hibát keresi igen,mert az teszi őket annyira vonzóvá. (Mintha pasik nem keresnének a nőkben hibákat)"

Itt most vitába szállnék veled. Én úgy vettem észre, hogy csak a tökéletes a jó a mai lányoknak. Aki nem az, mehet a levesbe sok esetben. Nem leszünk vonzóbbak tőlük.

A fiúk viszont pont azért keresik a hibákat a lányokban, hogy tudatosítsák magukban, ők is emberek. Így már lazábban, könnyebben tudják őket kezelni, kevésbé lesznek szorongásaik.

"Vmi nem hivatásbeli beképzelt lánnyal lehetett dolgot,bár sztem erősen túlzol itt is."

Igen, van benne túlzás, ezt elismerem. De nagyon sok a beképzelt lány, ezt jobb, ha tudod.

2011. júl. 26. 12:10
 39/69 anonim ***** válasza:
75%

Azért gondolj bele hogy egy örömlány naponta több fütyit fog mint kilincset, ki tudja előtte ki volt a szájában meg a hüvelyében ill. hogy mennyien voltak... és igen, nem a nemi betegségekre irányult a kérdésed ne csodálkozz ha egyszer összeszedsz valamit...

És kikérem magamnak, hogy te így lenézed a "HAGYOMÁNYOS LÁNYOKAT" ha ilyen buta vagy nem csodálom hogy csak a prostikkal jössz ki... ha már fizetsz neki persze hogy eljátssza hogy érdekled, úgyis csak az időt nézi hogy mikor takarodsz már ki. Mellesleg nem bántja az egód hogy csak pénzért kapsz meg nőket?

Szerintem kicsit szállj magadba, mert így soha nem lesz normális életed, családod...

2011. júl. 26. 12:15
 40/69 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadónak:

Köszi, sztem neked is igazad van:) Rendes srác vagy lány lehetsz.:)

Ezt jól le lehet szűrni már a szöveged alapján is.

Szívesen elbeszélgetnék veled.

2011. júl. 26. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!