Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért is kellene jobban félni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is kellene jobban félni egy örömlánytól, mint egy normáltól?

Figyelt kérdés

Amikor az egyik kérdésnél szóba jött az örömlány segítségül hívása, az egyik mindentudó hozzászóló azt mondta a félénk kérdezőnek, hogy "Mit akarsz te egy olyantól, mikor még egy normálisssal sem tudsz csinálni semmit? Én már sok nővel voltam, de egy k... előtt meg se mernék nyikkanni!"

Vagyis egy normál lánynál minden megy neki, mint a karikacsapás, egy fizetősnél pedig inába szállna a bátorsága.De miért is?

Hagyományos lány: Elutasító, semmi nem elég jó neki. Gyakran lekezelő, előszeretettel gúnyolódik. Szívatja a fiúkat, csak a hibát keresi bennük. Amennyiben végre-valahára nagy nehezen eljutnak az ágyig, hanyatt fekszik, szétrakja a lábát, aztán "Na mutasd meg, mit tudsz! Mi, hogy csak ekkora?! Te csak ennyi ideig bírod? Tiszta szánalom vagy! Takarodj innen!"

Örömlány: Megérkezés, puszi, bekísér. Valamivel megkínálja a vendégét, leülnek egy kicsit. Beszélgetnek, majd szóba kerül a lényeg: "Miért döntöttél úgy, hogy eljössz hozzám? Ne félj, minden rendben lesz!"

Majd letisztálkodnak és bemennek a hálószobába. Ha kisebb nehézségek adódnak, akkor segít a fiúnak, hogy feloldódjon és utána már nincs is semmi probléma.Miután végeztek, kicsit még fekszenek és beszélgetnek,tisztálkodás, majd a srác lassan távozik és elköszönnek egymástól. (Természetesen ez egy igényesebb lány esete)

Most akkor megkérdezném: Miért kéne jobban félnie a srácnak a második esetben, mint az elsőben?

2011. júl. 26. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:

AIDS-es

Így kell helyesen írni. Téged meg erre taníthattak volna meg!

2011. júl. 26. 11:04
 12/69 Smartguy86 ***** válasza:
87%

Igazad van, kérdező, semmi jogom lehülyézni téged csak úgy. Egyedül ahhoz van jogom, hogy kifejtsem a véleményem a téveszméidről illetve az érvelési technikád hibáiról.

Érvelésedben secundum quid hiba, hogy általánosítasz olyan minta alapján, amelyet te ad hominem circumstantiae megéltél személyes tapasztaltban, de a valósághoz semmi köze. A hétköznapi lányokra foganatosított igazolásod vágyelvű érvelése is ezt támasztja alá - amelyben a saját kudarcos életviteled önigazolása is fellelhető. Majd összeveted az általad tévesen képzett sztereotípia negatív vonzatait az általad képzett másik sztereotípia pozitív vonzataival és - noha tévesen - olyan következtetésre jutsz, hogy az általad felvázolt probléma megoldása argumentum ad ignorantiam csakis jó lehet.

Szummázva: Hülye vagy!

2011. júl. 26. 11:05
 13/69 A kérdező kommentje:
Ezt a trükköt az újságíróktól lested el? Ők szokták telerakni latin nyelvű kifejezésekkel az írásaikat, hogy komolyabbnak tűnjenek! Végülis megtisztelő, hogy ennyi energiát szánsz rám, igazán köszönöm!
2011. júl. 26. 11:10
 14/69 anonim ***** válasza:
81%
Tudom, hogy úgy kell írni hogy AIDS, viszont azért írtam écnek, mert úgy gondoltam, h annyira hülye vagy h csak így érted meg! :D Már bocs, de az intelligencia szinted, egyenlő a nullával!
2011. júl. 26. 11:10
 15/69 A kérdező kommentje:
Abba te ne legyél ilyen biztos! Akinek nulla az intelligenciája, az nem tud úgy fogalmazni, mint én és hemzseg az írása a helyesírási hibáktól. Ennyi.
2011. júl. 26. 11:15
 16/69 Smartguy86 ***** válasza:
83%
Csak szimplán szűk látókörű vagy, érzelmi intelligenciával nem rendelkezel, nincs beleérző képességed, előítéletes vagy, ön-igazolsz és áldozatnak tünteted fel magad. Ezeket csak a kérdésedből le lehet szűrni. A többibe bele se merek gondolni...
2011. júl. 26. 11:17
 17/69 anonim ***** válasza:
55%
De tudod van több fajta intelligencia szint! Én nem a tanulási képességeidre gondoltam, hanem hogy az életben mennyire vagy intelligens. Hiába jó tanuló valaki, ha az életben egy nagy nulla!!
2011. júl. 26. 11:20
 18/69 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező!

Sajnálatos hírt kell veled közölnöm! Légy erős, de te az 1. pontod alatt a népnyelven "ócsóqrvának" nevezett hölgyet írod le, a 2. pont alatt pedig a normál qrva szerepel.

Luxusp_rostinál még ezek szerint nem jártál.

És igazán sajnállak, ha eddig olyanok szájából, akiknek nem fizettél jelentős összeget a szexért, csak ilyeneket hallottál, hogy "Mi, hogy csak ekkora?! Te csak ennyi ideig bírod? Tiszta szánalom vagy! Takarodj innen!". Ez azért rólad is sokat elárul, nemde?

Másrészt, ne hidd, hogy a Qrva nem röhög ki, csak ő a hátad mögött teszi azt a kolléganőjével, vagy a személyi edzőjével (tudod, aki futtatja)

Egy normális lány

2011. júl. 26. 11:21
 19/69 A kérdező kommentje:
A való életben mindneki azt hiszi, azért nincvs barátnőm, mert én nem akarom. Nullának még nem neveztek.
2011. júl. 26. 11:22
 20/69 A kérdező kommentje:
"nincs"
2011. júl. 26. 11:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.