Ovukor mennyi a hő? Mennyivel nő meg a normáltól?
Figyelt kérdés
Nekem 37,7 a hőm. Lehet ilyen magas a peteérés miatt? Vagy ez vmi betegség, influenza, jele inkább? Mit gondoltok?2011. jan. 26. 20:06
1/4 anonim válasza:
Először alacsony másnapján meg megugrik, bár van akinél ez csak 1-2 tized fokot jelent.Középidő körül peteérésre tippelek, de látni kéne a görbéd.Sajnos ez a módszer csak azt jelzi, hogy mikor volt peteérés.
2/4 A kérdező kommentje:
Ciklusom 11. napján vagyok. Általában 28/29 naposak a ciklusaim...
Akkor is lehetséges?
2011. jan. 26. 20:49
3/4 anonim válasza:
37,7 az nagyon magas! Még terhességnek is az lenne, nemhogy csak peteérésnek. Szerintem betegség bújkál benned.
4/4 anonim válasza:
Akkor ez még nem lehet az ovulációtól, korai lenne.14-15nap körül kell lennie a nagy napnak, a következő ciklus várható napjából számolj vissza 14-et.Akkor kell belehúzni.
Valószínű beteg vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!