Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is kellene jobban félni egy örömlánytól, mint egy normáltól?
Amikor az egyik kérdésnél szóba jött az örömlány segítségül hívása, az egyik mindentudó hozzászóló azt mondta a félénk kérdezőnek, hogy "Mit akarsz te egy olyantól, mikor még egy normálisssal sem tudsz csinálni semmit? Én már sok nővel voltam, de egy k... előtt meg se mernék nyikkanni!"
Vagyis egy normál lánynál minden megy neki, mint a karikacsapás, egy fizetősnél pedig inába szállna a bátorsága.De miért is?
Hagyományos lány: Elutasító, semmi nem elég jó neki. Gyakran lekezelő, előszeretettel gúnyolódik. Szívatja a fiúkat, csak a hibát keresi bennük. Amennyiben végre-valahára nagy nehezen eljutnak az ágyig, hanyatt fekszik, szétrakja a lábát, aztán "Na mutasd meg, mit tudsz! Mi, hogy csak ekkora?! Te csak ennyi ideig bírod? Tiszta szánalom vagy! Takarodj innen!"
Örömlány: Megérkezés, puszi, bekísér. Valamivel megkínálja a vendégét, leülnek egy kicsit. Beszélgetnek, majd szóba kerül a lényeg: "Miért döntöttél úgy, hogy eljössz hozzám? Ne félj, minden rendben lesz!"
Majd letisztálkodnak és bemennek a hálószobába. Ha kisebb nehézségek adódnak, akkor segít a fiúnak, hogy feloldódjon és utána már nincs is semmi probléma.Miután végeztek, kicsit még fekszenek és beszélgetnek,tisztálkodás, majd a srác lassan távozik és elköszönnek egymástól. (Természetesen ez egy igényesebb lány esete)
Most akkor megkérdezném: Miért kéne jobban félnie a srácnak a második esetben, mint az elsőben?
Egy normális lány
ha már választanom kell a trágya(semmi) és a moslék(fizwetés) között, akkor a moslék mennyei falatnak fog tűnni.
11.25
Amikor volt baránőm, akkor sikerült őt eljutatnom az orgazmusig. Láttam az arcán, az pedig nem hazudik. De ennek már több éve.
Na most rengeteg értelmes választ kaptál a kérdésedre!
Ha ezeket megköszönöd és hajlandó vagy tanulni belőlük, vagyis helyesnek ítéled meg a jó válaszokat, akkor nem leszel ebben már hülye. És talán majd találsz normális lányokat is, mert te is normálisan fogsz viszonyulni hozzájuk és hidd el ezt értékelni fogják! Amennyiben tényleg kedves lányokkal állsz szóba.
"Amennyiben tényleg kedves lányokkal állsz szóba."
De ez nincs ráírva senkire, azt ne felejtsd el! Én ismerek olyan lányt, aki szépségkirálynő-versenyen volt dobogós és az egyik legkedvesebb teremtés, akit csak ismerek.
És olyat is, aki igénytelen és ronda a külseje is, mégis el van telve magától.
Ha az ember összefut egymás után 100 db '.-es számú példával (a szexet azt nem kell beleszámítani, mert az nem volt általában, csak az előzmények), akkor ilyen írásiok születnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!