Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bele lehet ebbe törődni? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet ebbe törődni? Vagy mit lehet tenni? :S

Figyelt kérdés
Több mint két éve vagyunk együtt a barátommal, a probléma az, hogy a szex nem működik: nekem szűk a hüvelyem, neki meg vastag a pénisze. Próbálkoztunk már szeretkezni többször is, de nekem nagyon fájdalmas akármennyire is ellazít előjátékkal előtte. Mindkettőnknek rossz így:( Van még valaki hasonló helyzetben? Mennyire veszélyeztethet ez egy párkapcsolatot?
2011. júl. 21. 13:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

Nem is mondtam én,hogy trauma. Szó sincs traumáról, az sem trauma, ha valaki jó poénnak gondolja, de hogy te ekkora mennyiséget elszívtál naponta, amennyit mondasz most és még most, hogy abbahagytad is képes vagy azt mondani, hogy sajnos illegális. Ilyenkor vérzik a szívem, mert tudom, hogy az én álláspontom a helyes, és törekednék rá, hogy ne essenek az emberek olyan hibákba, amit utólag rohadtul bánni fognak.

Ha másképp nem megy, akkor képzeld magad abba a helyzetbe, hogy apuka vagy, a 13 éves lányod pedig elmegy bulizni és kábítószer hatása alatt van, amikor hazatér. Mit éreznél? Közel sem azt, amit most gondolsz.

2011. júl. 22. 01:11
 62/69 bonesmith ***** válasza:
A cigarettától is módosul a tudat, az ember megnyugszik tehát egy ideges állapotból egy nyugodtabba jut. És ez egy idő után visszaáll pont mint amikor lejössz a szerről. Szerintem mi erről napokig el tudnánk vitatkozni anélkül, hogy egyikünk is meg tudná győzni a másikat a saját igazáról szóval feleslegesen koptatjuk a billentyűzetet, valamint elég csúnyán elkanyarodtunk a témáról ezért ezt a beszélgetést itt most abbahagynám. Ha szeretnél esetleg még erről csevegni velem szívesen adok egy msn és e-mail címet.
2011. júl. 22. 01:13
 63/69 anonim ***** válasza:

Hát, én nem nyugszom meg a cigitől és ideges sem vagyok a hiányától és a stressz és kábulat egész más.

Akár hónapokig is elvitatkoznék én, de most asszem felesleges, csak arra kérlek gondold végig, amit írtam, engem az abszolút jó szándék vezérel mindig. Szívügyem az egészségnevelés.

Jó éjt!

2011. júl. 22. 01:16
 64/69 bonesmith ***** válasza:
Nos én egyelőre nem bántam meg. Amit pedig példának hozol fel még nem igazán tudom átérezni mert még közel sem vagyok a családszaporításhoz amit én spec nem is tervezek, de hogy egyszer-kétszer belekóstoljon egy akár lány akár fiú egy ilyen cigibe nem tartom veszélyesnek. 13 évesen én nem engedném el egy ilyen buliba a lányom ha lenne én is 15 évesen voltam először discóba és a fiúkat nem féltik a szülők annyira mint a lányokat. Valamint ha én úgy érzem, hogy megbízhatok a gyerekemben és tudom, hogy ha kell tud nemet is mondani ám legyen próbálja ki.
2011. júl. 22. 01:20
 65/69 bonesmith ***** válasza:

Köszönöm a jó szándékodat, örülnék ha több hasonló intelligens ember élne mint te, de ezt én már sokszor átgondoltam és sosem éreztem úgy, hogy ettől én rosszabb, gyengébb vagy kisebb lennék mint ez nélkül.

Minden jót kívánok neked a jövőben!

Ja még valami tudom mit érzel édesanyám orvos és ő is hasonlóan vélekedik mint te, de ebbe azért belejátszik a generációs különbség problémája is, és még mindig azt vallom, hogy egy két alkalom nem okoz semmilyen egészségkárosodást.

2011. júl. 22. 01:28
 66/69 anonim ***** válasza:

Köztünk nincs sok korkülönbség, 22 éves vagyok :)

A rokonaim között van kamasz is, szóval belelátok a világukba.

Hidd el, nem a generáción múlik. Hallgass anyukádra, a legjobbat akarja neked.

2011. júl. 22. 01:33
 67/69 bonesmith ***** válasza:
Nos a 3 év tényleg elhanyagolható. Én hallgattam rájuk kis ösztönzésért cserébe hajlandó voltam lemondani erről. Tudom hogy a legjobbat akarja nekem. Én sem ajánlgatom a füvet mindenkinek mint vmi Cannabissionárius :) de a kérdező problémáján lehet, hogy segített volna.
2011. júl. 22. 01:55
 68/69 anonim ***** válasza:
Én írtam, drogos vagy! Miért te hogyan neveznéd azt, aki huzamosabb ideig füvet szív? És ne gyere azzal, h nem butít!!! Láttam, h a párom legjobb barátjával mit művelt a füves cigi! Pedig "csak" ezt használta! A kávét, a csokit, meg a szerencsejátékot azért ne hasonlítsuk már a drogokhoz! De tudod mit, ha egyszer lesz gyereked és problémával fordul hozzád, csavarj neki egy spanglit! Gratula a felfogásodhoz!
2011. júl. 22. 07:56
 69/69 bonesmith ***** válasza:

Erről a gyerektémáról leszállhatnánk még akkor is ha semmi jobb érvet nem találsz. Nem szeretnék gyereket vállalni sem most sem a jövőben, de ha lenne, természetesen nem csavarnék a gyerekemnek spanglit, de a házipálesszal se itatnám le. Nem gyerekeknek ajánlom, ha legális lenne itt os lenne rá korhatár szabva mint pl Hollandiában. Ennek ellenére ha mégis lenne gyerekem és megtudnám mondjuk hogy 18évesen elszívott volna egy spanglit, még nem küldeném se elvonóra, se pszihológushoz, de a hátrányairól tájékoztatnám.

Minden esetre köszönöm a jó tanácsaidat.

Üdv.: egy alávaló segg drogos, a nemzet mocska.

2011. júl. 22. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!