Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet ebbe törődni? Vagy mit lehet tenni? :S
Nem is mondtam én,hogy trauma. Szó sincs traumáról, az sem trauma, ha valaki jó poénnak gondolja, de hogy te ekkora mennyiséget elszívtál naponta, amennyit mondasz most és még most, hogy abbahagytad is képes vagy azt mondani, hogy sajnos illegális. Ilyenkor vérzik a szívem, mert tudom, hogy az én álláspontom a helyes, és törekednék rá, hogy ne essenek az emberek olyan hibákba, amit utólag rohadtul bánni fognak.
Ha másképp nem megy, akkor képzeld magad abba a helyzetbe, hogy apuka vagy, a 13 éves lányod pedig elmegy bulizni és kábítószer hatása alatt van, amikor hazatér. Mit éreznél? Közel sem azt, amit most gondolsz.
Hát, én nem nyugszom meg a cigitől és ideges sem vagyok a hiányától és a stressz és kábulat egész más.
Akár hónapokig is elvitatkoznék én, de most asszem felesleges, csak arra kérlek gondold végig, amit írtam, engem az abszolút jó szándék vezérel mindig. Szívügyem az egészségnevelés.
Jó éjt!
Köszönöm a jó szándékodat, örülnék ha több hasonló intelligens ember élne mint te, de ezt én már sokszor átgondoltam és sosem éreztem úgy, hogy ettől én rosszabb, gyengébb vagy kisebb lennék mint ez nélkül.
Minden jót kívánok neked a jövőben!
Ja még valami tudom mit érzel édesanyám orvos és ő is hasonlóan vélekedik mint te, de ebbe azért belejátszik a generációs különbség problémája is, és még mindig azt vallom, hogy egy két alkalom nem okoz semmilyen egészségkárosodást.
Köztünk nincs sok korkülönbség, 22 éves vagyok :)
A rokonaim között van kamasz is, szóval belelátok a világukba.
Hidd el, nem a generáción múlik. Hallgass anyukádra, a legjobbat akarja neked.
Erről a gyerektémáról leszállhatnánk még akkor is ha semmi jobb érvet nem találsz. Nem szeretnék gyereket vállalni sem most sem a jövőben, de ha lenne, természetesen nem csavarnék a gyerekemnek spanglit, de a házipálesszal se itatnám le. Nem gyerekeknek ajánlom, ha legális lenne itt os lenne rá korhatár szabva mint pl Hollandiában. Ennek ellenére ha mégis lenne gyerekem és megtudnám mondjuk hogy 18évesen elszívott volna egy spanglit, még nem küldeném se elvonóra, se pszihológushoz, de a hátrányairól tájékoztatnám.
Minden esetre köszönöm a jó tanácsaidat.
Üdv.: egy alávaló segg drogos, a nemzet mocska.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!