Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet ebbe törődni? Vagy mit lehet tenni? :S
Szerintem hosszú távon kinyírja a kapcsolatot. Vagy neki, vagy neked kevés lesz, és mással akartok majd szexelni.
De ez az én véleményem. Biztos lehetséges kivétel elméletben, de lehet gyakorlatban is van ilyen.
Én nem tudnám elképzelni, hogy így működjön.
Szerintem egy kapcsoaltban ez is nagyon fontos, és nem hiszem, hogy pótolható, ha valakinek van egy kis egészséges igénye ilyen téren.
Lehet jobb lenne hamarabb továbblépni.
De mindenképp beszéljetek róla, hogy melyikőtök hogyan látja így a jövőt.
Sok sikert bármi is elgyen!
Ott kifér egy gyerek is. Olyan nincs, hogy szűk vagy. Olyan van, hogy mióta szexelsz, félsz tőle, hogy fájni fog, rágörcsöl a hüvelyizmod (természetes védekezési reflex), és nem hajlandó engedni.
Le kell győznöd a félelmedet!
Ha nem jó a szex, az tönkreteheti könnyen a kapcsolatot. Sikosítóval próbálkoztatok már?lehet hogy segít valamennyit, illetve tényleg próbálj meg kikapcsolni. Pontosabban azon gondolkodj el, hogy nem lehet-e, hogy függetlenül attól, hogy lazának érzed magad, tudat alatt már előre félsz tőle, hoyg megint olyan lesz, és ezért sem jó? Próbáld meg magad stimulálni, talán segít..remélem.
Kitartást, és sok sikert!
Elmész és azt mondod neki,hogy problémák vannak a szexuális életeddel, mert a behatolás még ha csak ujjal történik, akkor is fájdalmat okoz.
Tőlem meg is szokta kérdezni rákszűréskor, hogy az együttlét panaszmentes-e. Mondjuk nekem nagyon jó orvosom van, szakmailag profi, segítőkész és nagyon jó ember.
Mindenképp megér egy próbát.
Ha ujjal is fáj, akkor biztosan rágörcsölésről van szó.
Fel szoktál izgulni egyébként? Bocsi, hogy így kérdezek, remélem nem vagyok indiszkrét.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!