Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet ebbe törődni? Vagy mit lehet tenni? :S
Figyelt kérdés
Több mint két éve vagyunk együtt a barátommal, a probléma az, hogy a szex nem működik: nekem szűk a hüvelyem, neki meg vastag a pénisze. Próbálkoztunk már szeretkezni többször is, de nekem nagyon fájdalmas akármennyire is ellazít előjátékkal előtte. Mindkettőnknek rossz így:( Van még valaki hasonló helyzetben? Mennyire veszélyeztethet ez egy párkapcsolatot?2011. júl. 21. 13:39
21/69 bonesmith válasza:
jah és én 19/F az osztálytársam 18/L
22/69 A kérdező kommentje:
Amit nem írtam le az az, hogy 16 évesen megerőszakoltak. De azon már túl vagyok tényleg, már rég nem gondolok rá, a párom gyengédsége és szeretete sikerült elfeledtetnie:) Meg aztán jártam utána pszichiáterhez, pszichológushoz. Nem hiszem, hogy emiatt lenne tehát....vagy vajon tudat alatt kihat még?
2011. júl. 21. 14:18
23/69 bonesmith válasza:
Jézus, szegényem. Sajna lehet, hogy tudat alatt még kihat.
Na innentől bonyolult lett a téma sajna erről nem sok mindent tudok :/
24/69 anonim válasza:
Szerintem kihat!!!:/ Engem is meg akart az 1ik munkatársam,ha csak meglátom sírhatnékom van de csak a páromnak mondtam el!!
Sztem próbálgasd magadnak,először ujjal,majd vmi kis dologgal pl elektromos fogkefe vége(nem amit bekap az ember)!!!igyál 1 kis alkohol tartalmú italt!! amikor maszcizol simogasd a hüvelybemeneted és fokozatosan haladj befele!!;) remélem sikerül vmit összehoznotok!!:)^^
25/69 Smartguy86 válasza:
Abszolút kihathat. Lehet, nincs is szervi oka a fájdalomnak, csak pusztán tudat alatt jön létre az erőszak miatt. Van ilyen "betegség". Szerintem még nem kezelték ki belőled a dolgot. Lehet segítene egy másik terapeuta!
26/69 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, nem szoktam rá gondolni egyáltalán. Cigány volt, az aki elkövette rajtam, és kb. 2 évig ha cigányt láttam(akár nőt is) pánik fogott el, és nem tudtam elmenni mellette. De már régóta nem is jut eszembe, ha meglátom őket.
2011. júl. 21. 15:14
27/69 bonesmith válasza:
mocskos férgek hitler félmunkát fégzett ..:/
28/69 A kérdező kommentje:
Hát képzelheted milyen lehet a barátomnak is (aki skinhead) érezni, tudni ezt. Azóta még jobban gyűlöli őket. És nem szégyellem kimondani, hogy azóta én is gyűlölöm a cigányokat.
2011. júl. 21. 15:21
29/69 Loach válasza:
Akkor nagyon nagy valószínűséggel tényleg a tudatalattival van a gond...ha magad nem tudsz vele megbirkózni, akkor menj/menjetek el egy szexuálpszichológushoz (vagy egy simához), talán az ő segítségével valóban fel tudod dolgozni az egészet rendesen. Még egyszer kitartást, és sok sikert!!
30/69 bonesmith válasza:
hát ha vmi közeli ismerőssel ne adj isten bnővel ilyen történne azt lehet én sem úsznám meg sitt nélkül, a boxer mindig benn van a kocsiba..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!