Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet ebbe törődni? Vagy mit lehet tenni? :S
Nem gondolnád, de ez baromi gyakori probléma.
Maszturbálásnál érzel fájdalmat?
Még orvos előtt fogadj meg egy tanácsot: Igyál pezsgőt szex előtt. Feloldja a gátlásaidat és aggályaidat.
Barátnőmmel lassan egy éve együtt vagyunk, ujjazás megy, de a hüvelynyílás olyan szűk és mellé vastag a szűzhártya (nehezen szakad), hogy amikor megpróbáljuk, akkor felizgulunk, megpróbálom a behatolást, felszisszen és általában nem próbálkozok többet. Lehangoló a dolog szexuálisan is és már többet szeretnék a pettingnél.
Tágításra azt a megoldást találtam ki, hogy amikor megvolt neki (tudom, roszul kezdődik :) ) próbáltam két ujjal, addig 1 volt a standard. Azóta két ujjal is megy, a következő lépés a háromujjas lesz, akkor már nagyjából képes lesz a befogadásra.
A havibaj alatti tágítás SÖTÉTBEN azért jó, mert nem kell beparázni a vér miatt és ahogy valaki megmondta, "Jobban csúszik". Utána kicsit vicces lesz álltól lefelé törölgetni a véres foltokat a barátnődről, de megéri.
Kedves 20F: amit az elején leírtál nálam is az van: felszisszenek, és egy különös fájdalmat érzek, meg valami nyomást az alhasamban, amikor belémhatol a barátom.
A maximális dolog eddig az volt, hogy belémhatolt majdnem tövig (én akartam, ő tudta, hogy fájni fog), az, hogy mozgott bennem fájdalmas volt...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!