Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bele lehet ebbe törődni? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet ebbe törődni? Vagy mit lehet tenni? :S

Figyelt kérdés
Több mint két éve vagyunk együtt a barátommal, a probléma az, hogy a szex nem működik: nekem szűk a hüvelyem, neki meg vastag a pénisze. Próbálkoztunk már szeretkezni többször is, de nekem nagyon fájdalmas akármennyire is ellazít előjátékkal előtte. Mindkettőnknek rossz így:( Van még valaki hasonló helyzetben? Mennyire veszélyeztethet ez egy párkapcsolatot?
2011. júl. 21. 13:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:

Nem gondolnád, de ez baromi gyakori probléma.

Maszturbálásnál érzel fájdalmat?

Még orvos előtt fogadj meg egy tanácsot: Igyál pezsgőt szex előtt. Feloldja a gátlásaidat és aggályaidat.

2011. júl. 21. 13:55
 12/69 A kérdező kommentje:
Igen, azzal nincs gond, nagyon felizgulok. A párom orálisan szokott kielégíteni, ami fantasztikus érzés, de mégis érzem, hogy hiányzik a szeretkezés.
2011. júl. 21. 13:56
 13/69 anonim ***** válasza:
Akkor igyál pezsgőt, csak próbáld ki :) persze ne okádásig, az már sok, csak vigyorgásig :D
2011. júl. 21. 13:58
 14/69 A kérdező kommentje:
Maszturbálásnál is kellemetlen, vagy nem is tudom kifejezni..olyan semleges érzés, hogyha ujjazom magam...csakis simogatással tudok elérni orgazmust. Ami nagyon jó, csak az a baj, hogy nagyon rövid ideig tart:P
2011. júl. 21. 13:59
 15/69 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel lassan egy éve együtt vagyunk, ujjazás megy, de a hüvelynyílás olyan szűk és mellé vastag a szűzhártya (nehezen szakad), hogy amikor megpróbáljuk, akkor felizgulunk, megpróbálom a behatolást, felszisszen és általában nem próbálkozok többet. Lehangoló a dolog szexuálisan is és már többet szeretnék a pettingnél.

Tágításra azt a megoldást találtam ki, hogy amikor megvolt neki (tudom, roszul kezdődik :) ) próbáltam két ujjal, addig 1 volt a standard. Azóta két ujjal is megy, a következő lépés a háromujjas lesz, akkor már nagyjából képes lesz a befogadásra.

A havibaj alatti tágítás SÖTÉTBEN azért jó, mert nem kell beparázni a vér miatt és ahogy valaki megmondta, "Jobban csúszik". Utána kicsit vicces lesz álltól lefelé törölgetni a véres foltokat a barátnődről, de megéri.

2011. júl. 21. 13:59
 16/69 anonim ***** válasza:
Ja és 20/F 19/L, szüzek, de nem szüziesek :)
2011. júl. 21. 14:01
 17/69 A kérdező kommentje:
Nem tényleg nem gondoltam volna, hogy gyakori...múltkor is itt gyakorin olvasgattam, hogy a nők hányszor tudnak elmenni szeretkezés alatt, bevallom baromi irigy voltam.
2011. júl. 21. 14:02
 18/69 anonim ***** válasza:
Az csak csiklóorgazmus, arra te is képes vagy, akárhányszor.
2011. júl. 21. 14:03
 19/69 A kérdező kommentje:

Kedves 20F: amit az elején leírtál nálam is az van: felszisszenek, és egy különös fájdalmat érzek, meg valami nyomást az alhasamban, amikor belémhatol a barátom.

A maximális dolog eddig az volt, hogy belémhatolt majdnem tövig (én akartam, ő tudta, hogy fájni fog), az, hogy mozgott bennem fájdalmas volt...

2011. júl. 21. 14:08
 20/69 bonesmith ***** válasza:
Volt egy osztálytársam párszor átjött hozzám és elvoltunk ő 5 percenként elment és olyankor mindig meg kellett álnom mert kérte nagyon idegesítő volt a (nekem) 2 menet majdnem 2 óráig tartott mire elmentem, jó mondjuk a végére ő neki is hosszabb időközönként volt orgazmusa.
2011. júl. 21. 14:10
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!