Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bele lehet ebbe törődni? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet ebbe törődni? Vagy mit lehet tenni? :S

Figyelt kérdés
Több mint két éve vagyunk együtt a barátommal, a probléma az, hogy a szex nem működik: nekem szűk a hüvelyem, neki meg vastag a pénisze. Próbálkoztunk már szeretkezni többször is, de nekem nagyon fájdalmas akármennyire is ellazít előjátékkal előtte. Mindkettőnknek rossz így:( Van még valaki hasonló helyzetben? Mennyire veszélyeztethet ez egy párkapcsolatot?
2011. júl. 21. 13:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:

Úgy értem magában a fűben nincs átmenet. Ha valaki szívja annak egy célja van. Aki iszik, annak nem.

Sosem tudhatod milyen szervezete van a kérdezőnek és mennyire hajlamos rákapni bizonyos dolgokra. Másrészről ez illegális dolog, a törvény bünteti.

Azt várná az ember,hogy legalább olyan ne ajánlgassa,aki megszabadult tőle.

2011. júl. 22. 00:41
 52/69 bonesmith ***** válasza:
Az tény, hogy ha a szervezet úgymond telítődik thc-val nehezebb az agy befogadóképessége (hozzáteszem az allergia elleni gyógyszerem hasonlóan "lemattít" és álmos is leszek tőle) de aki nem napi rendszerességgel él vele annál tényleg semmilyen észrevehető tünet nem jelentkezik.
2011. júl. 22. 00:44
 53/69 anonim ***** válasza:

Nézz szét a világban egy kicsit. Nincs elég elbódult, egymásra nem figyelő ember? Csak egy kicsit nyisd ki a szemed, és akkor majd látni fogod. Isten mentsen attól, hogy még a kábítószerektől is bóduljanak az emberek.

Az allergiagyógyszernek pedig mellékhatása az álmosság, fokozott étvágy, de azért a kábítószerrel nincs egy lapon.

2011. júl. 22. 00:46
 54/69 bonesmith ***** válasza:
Hát igen itthon sajnos illegális, ez tény és ezért kérték szüleim, hogy hagyjam abba, mert ha pl balesetnél vért vesznek és kimutatja, hiába akár másfél hete szívtam tehát sok köze nincs a balesethez, súlyosbító tényező... Ez ami miatt le kellett szoknom nem az egészségkárosító hatása miatt.
2011. júl. 22. 00:49
 55/69 bonesmith ***** válasza:

Az, hogy egymásra figyelünk-e vagy nem az egyéni beállítottság kérdése, nem az hogy valaki bódult-e vagy nem.

És vannak sokkal komolyabb problémák a társadalomban ami miatt "züllik" a nép, például a gyerekek nem biciklizni mennek a hétvégéken hanem LAN partykon kockulnak órákig, vagy egész nyári szüneteket töltenek 4 fal és 1 televízió társaságában.

2011. júl. 22. 00:53
 56/69 anonim ***** válasza:
El ne képzeld..Szerinted senki nem aggódik egy olyanért, aki ilyennel él? Hála istennek az én barátaimnak és családomnak sosem jutott ez eszébe, de az biztos, hogy iszonyúan megijednék. Nem azért elsősorban, hogy lecsukják, hanem hogy mi az, ami arra késztette, hogy kábítószerekkel tegye magát boldoggá.
2011. júl. 22. 00:54
 57/69 anonim ***** válasza:

És szerinted a züllés emellett nem ugyanakkora gond? :D

Épp annyira probléma, nekem elhiheted. Sőt, a züllés nagyobb. Egy buta felnövő nemzedékkel nem lehet mit kezdeni, de ez már összetettebb.

2011. júl. 22. 00:56
 58/69 bonesmith ***** válasza:
Kábítószerektől bódul a lakosság jó nagy százaléka nap mint nap de mint mondtam vannak legális kábszerek is amik ugyanolyan rosszak vagy még rosszabbak mint a fű. Az, hogy valaki egyszer a füvet besorolta az illegális kábító szerek közé még nem biztos, hogy rosszabb mint mondjuk a sima cigaretta.
2011. júl. 22. 00:57
 59/69 bonesmith ***** válasza:

Sajnos a tökéletes társadalom utópiája egy olyan kergetett álom amit soha egyetlen ország sem fog elérni. Nem mondom, hogy dícséretes dolog a fű, de közel sem akkora probléma mint amekkorának be van állítva.

Arra, hogy mi vett rá, hogy elkezdjek szívni azt tudom mondani, hogy semmi csak jött soha nem voltak mélyebb lelki problémáim, hozta magával a környezetem, ez nem egy akkor trauma szerintem mint amilyennek most elmondtad.

Tisztelem a véleményed, és sok benne az igaz, de ebbe a dologba tényleg csak azoknak van belelátása, akiket közvetlenül érint.

2011. júl. 22. 01:05
 60/69 anonim ***** válasza:

Először is tisztázzuk. Kábítószernek nevezzük, ami illegális, drognak pedig azt is, ami legális, tehát minden olyan anyagot, amely a szervezetbe kerülve annak működését megváltoztatja. A kávé is és a cigaretta is, de ezek nem kábítószerek.

Az pedig hogy nem károsabb én nem mondanám. Egy dohányos a cigarettával az egészségét fizikálisan károsítja, a "tudata" nem módosul. Egy marihuánát fogyasztó egyénnél ez nem így van.

2011. júl. 22. 01:07
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!