Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet ebbe törődni? Vagy mit lehet tenni? :S
Nehogy a füvesre hallgass!!! A fű csak a füvesek körében menő és vicces.
Kulturált értelmes lány vagy, ha elakarsz lazulni, akkor legalább legálisan tedd. Bor, pezsgő, ezek ezerszer jobbak, a bor még egészséges is.
1,Azért dobtam be a spangli tippet mert ez egy nem mindennapi szitu és sztem szesszel már próbálta oldani a feszkót ergo vmi új lehet hogy bejön. 2, az alkohol káros hatásaiba (májzsugor, veseelégtelenség stb.) naponta rengeteg ember hal bele, de próbálj egy olyan esetet keresni, hogy THC túladagolásba halt meg valaki... Az hogy valamit nem ismerünk félelmetessé teheti azt, tehát akik nem szívnak és nem is szívtak nincsenek olyan ismereteik mint akik próbálták, éltek vele. Én személy szerint 3 éve éltem vele (napi 1-2g, ami nem kevés) most azonban én is félretettem, hogy a szülők kívánságának eleget tegyek cserébe kapok kocsit és ősztől egy osztrák főiskolán tanulok tovább. Az egészségemen semmi változás nem történt a fű hatására csak annyi, hogy amikor délutánonként először beszívtam a vérnyomásom lejjebb ment ami még egészséges is. Ezzel szeretném cáfolni az összes téveszmés ember álláspontját mi szerint a fű elbutít és egészségtelen. Az alkohol hasonló arányú fogyasztás esetén (ahogy én minden nap beszívtam úgy minden nap seggrottyra ittam volna magam) 100x károsabb az egészségre. Ne ítélj kellő információ és tudás hiányában.....
Peace
Nem is első látásra ítélt senki. Csak tudod unalmas már ez a szöveg. Mindenki elfelejti a fű okozta elbutulást, ha már itt tartunk.
Aki alkoholt iszik, az nem feltétlenül alkoholista, a normális mennyiségű alkohol egészséges (pl. vörösbor a vacsorához). Szóval nem a bódultságért isszák az emberek. De mutass nekem egy olyan füvest, aki nem azért szívja, hogy betépjen.
Bírom, hogy úgy bírnak egyesek érvelni mellette, de mindig csak olyanok, akik használják vagy használták.
Az normális mennyiségű alkoholról pedig még absztinensek is pozitív véleménnyel vannak. Másrészről tény is.
Ja és szerinted talán nem butít el, de nem hinném, hogy ismertél olyan embereket, akikkel ezt tette.
A szüleid sem véletlenül mondták,hogy ne csináld.
Csak tájékoztatásképp: Az egészséges az az optimális vérnyomásérték. Nem csak a magas vérnyomás lehet rossz.
A drogos jelzőt pedig kikérem magamnak, drognak számít az alkohol, gyógyszerek, cigaretta, kávé, csoki sőt a szerencsejáték is. Az más, hogy mi legális és mi nem.
Szóval az a szerencsétlen aki ledrogosozott lehet, hogy sokkal több akár az egészségre is káros szenvedéllyel bír mint én. De sajnos a nép legnagyobb rétege sötét mint az éjszaka a sztereotípiákat amit minden nap hallanak könnyű szajkózni, ahhoz nem kell semmilyen agykapacitás, de ha már utána kell járni a dolgoknak máris nagyon sok olyan dolog derülhet ki amiről az átlagembernek, aki TV-n és szennylapokon él, fogalma sincs...
A füstöt arra használtam valóban hogy ellazuljak nem tagadom de azért nézz körül hányan isznak azért napi 2dc vörösbor (ami valóban egészséges) hogy emeljék a vörösvérsejtek termelését???
Az optimális vérnyomás per-je 110től 140ig terjed nekem alapba 150 a vérnyomásom fiatalabb korom óta ha beszívtam ez lement 120ig és ez nem kitaláció tényleg lemértem már.
Én nem kapmányolok a fű mellett csak azt kérem hogy ne ítéljenek ez miatt olyannak amilyen egyáltalán nem vagyok
Nekem nem kell elmondani a vérnyomásértékeket ismerem a határokat oda vissza.
A drogos jelzőt nem tőlem kaptad, szóval arra nem reagálok.
Elég sokan isznak itthon is vörösbort, vagy alkalmanként sört (ami tele van B vitaminnal). Nem az alkoholistákból kell kiindulni. Nálatok nincs átmenet. Nem ítél meg téged senki, de ha te magad tudod, hogy ez nem egészséges dolog, akkor ne ajánld másnak. Örülj,hogy abbahagytad és megszabadultál tőle, nem az államvizsga előtt veszed észre, hogy a tanulás "fájdalmat" okoz és nem megy.
Ez az,amit te láttál. A fűtől is ugyanúgy el lehet butulni. Úgy képzeld el, mint amikor valaki 15 év kihagyás után kezd el tanulni. Körülbelül az a szint.
Embere válogatja, hogy ez mikor történik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!