Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz h nem volt másfél éve sexuális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
akkor ez olyan mint ha megint szűz lennék?2011. júl. 15. 19:22
11/18 anonim válasza:
nem nem olyan mintha megint szűz lennél.Ezzel nincs semmi probléma.Bár én már az arcomról lemarnám a bőrt is fél év után szex nélkül :D 3-4 nap is nagyon sok szex nélkül nekem :D
L19
13/18 anonim válasza:
az ember egyszer szűz csak..xD honnan vetted ezt nemértem.:) egyébként nem gáz.:)
14/18 Szesze válasza:
en 20L vagyok s meg szuz:)) szal nyugi van:-j
15/18 szamo77d válasza:
Én is régen egyedül vagyok, de bárkivel nem állok össze!
Jól teszed Te is, hogy mindenféle lotyókkal nem adod
össze magad. Végül is nem gáz, csak most már nagyon hiány-
zik a társ, minden létező értelemben!
16/18 anonim válasza:
nemgáz. az lenne a gáz, ha megdugtál volna egy halom útszéli kuurvát.
18/18 anonim válasza:
Férfi létemre én is a minőségre megyek, nem kell alkalmi szex.Igaz már szinte egy éve semmi...de attól még nem gáz, csak néha nem könnyü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!