Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után "lehet" összejönni valakivel, ha másfél hónapja ért véget a 2 éves kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Az utolsó 2 hónapban már nem nagyon szerettem, de a 2 évre való tekintettel, próbáltam menteni a menthetőt.

Várjak még pár hónap, hogy összejöjjek valaki mással? Nincs senki aki szóba jöhetne.

A környezetem várhatóan hogyan fog reagálni, ha mondjuk március végére már új párom lesz?

2009. márc. 8. 21:01
 1/8 Bandeee ***** válasza:
100%
Szerintem cselekedj ösztönösen. Ha mindenki "mások" elvárásai szerint cselekedne az emberek egyedül élnének. Mindig lesz aki nem néz majd rátok jó szemmel, irigység, stb. Ha úgy érzed kell neked valaki, vagy kellesz valakinek akkor ne habozz. Gondolkodás a tett halála. Hajrá!
2009. márc. 8. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Stem lazán összejöhetsz vkivel:D Legalább nem vagy egyedül:D A többiek véleménye meg kit érdekel xD:D Mondjanak, amit akarnak !
2009. márc. 8. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Legfeljebb egy darabig ne keresd különösebben az utódot. Ha meg ott van mégis az alkalom, akkor lépni kell. Amiatt senki nem szólhat meg.
2009. márc. 8. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
amikor úgy érzed, kész vagy már egy új kapcsolatra, bátran. Anélkül nincs értelme, és nem is lehet időhöz kötni. Amúgy sztem 2 és fél hónapnak elégnek kell lennie ahhoz, h túl tudj lépni, már ha te szakítottál. De tényleg csakis attól függ, h kész vagy -e már az újrakezdésre.
2009. márc. 8. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
bocs, két és fél helyett másfél. na.
2009. márc. 8. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:

1. te tudod, mikor vagy már túl az előző kapcsolatodon. ha úgy érzed, már semmilyen körülmények között nincs esély az exxel újrakezdeni, akkor simán lehetsz már mással.

2. ne az alapján válassz párt, hogy a környezeted mit szól hozzá. a normálisabb emberek úgyis az alapján itélik meg az új párodat, hogy téged mennyire tesz boldoggá.

2009. márc. 8. 23:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nos, csak másoknál láttam, hogy 3 év és egy eljegyzés után a lány elhagyta a barátját, és 1 hónap múlva lett új barátja, és elmondták minden k*rvának!

2009. márc. 8. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
nézd, ha ilyenek alapján téged is elmondanak mindennek, akkor az ilyen ismerősök, barátok elvesztése egyáltalán nem baj, sőt... (lefogadom, ha pasi csinálná ugyanezt, akkor ő lenne a környék bikája)
2009. márc. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!