Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után "lehet" összejönni valakivel, ha másfél hónapja ért véget a 2 éves kapcsolatom?
Az utolsó 2 hónapban már nem nagyon szerettem, de a 2 évre való tekintettel, próbáltam menteni a menthetőt.
Várjak még pár hónap, hogy összejöjjek valaki mással? Nincs senki aki szóba jöhetne.
A környezetem várhatóan hogyan fog reagálni, ha mondjuk március végére már új párom lesz?
1. te tudod, mikor vagy már túl az előző kapcsolatodon. ha úgy érzed, már semmilyen körülmények között nincs esély az exxel újrakezdeni, akkor simán lehetsz már mással.
2. ne az alapján válassz párt, hogy a környezeted mit szól hozzá. a normálisabb emberek úgyis az alapján itélik meg az új párodat, hogy téged mennyire tesz boldoggá.
Köszi a válaszokat.
Nos, csak másoknál láttam, hogy 3 év és egy eljegyzés után a lány elhagyta a barátját, és 1 hónap múlva lett új barátja, és elmondták minden k*rvának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!