Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz h nem volt másfél éve sexuális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
akkor ez olyan mint ha megint szűz lennék?2011. júl. 15. 19:22
1/18 A kérdező kommentje:
21 F
2011. júl. 15. 19:22
2/18 anonim válasza:
Akár én írtam volna a kérdést, csak én nő vagyok.
De mi gáz van ebben? Várok a minőségre :D
3/18 anonim válasza:
Még egy ilyen és nyakonváglak :D
4/18 anonim válasza:
Nekem 2,5 éve nem volt, akkor is csak azért, mert olyan csajjal akadtam össze, akinek minden mindegy volt.
5/18 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, hogy ezen rágódsz és nem tudsz írni.
6/18 anonim válasza:
Nekem három évig nem volt, aztán februárba egyik exszel csaptunk egy privát bulit, és azóta sem volt nekem, szerintem nem gáz... Szerintem egyáltalán nem számít, mert majd jön egy olyan csaj, akivel azt mondod, hogy igen, amúgy én is ezen vagyok, ha lesz olyan, akivel igen, mert én úgy érzem inkább egy kapcsolatot akarok és nem csak szexet...
7/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális kommenteket :)
2011. júl. 15. 20:37
8/18 A kérdező kommentje:
az a baj hogy hiányozni nagyon hiányzik a sex, de nem tudom , félek h beégnék valaki előtt :S (rövid ideig tartana, nem lenne neki jó stb :S )
2011. júl. 15. 20:38
10/18 anonim válasza:
Nem tudom én csak 4 hónapja szakítottam a csajommal, de én is vágyom már a szexre, de inkább lehet ha kell éveket várok egy újabb jó kapcsolatig, mert csak szexért kapcsolatba menni nem igazán jó, főleg, ha csak alkalmi szex van pénzért:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!