Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitevo legyek? 26 eves no vagyok, masfel eve van egy jol mukodo kapcsolatom,
A gyerekeinek vajon miért jó, ha ennyire brutálisan (amennyire te írod) megromlott házasságban él? Tapasztalatom szerint a gyerekek miatt kezdetű népdal púderfelhővel egyenértékű.
Menj, ha fontos vagy neki, válni fog.
Ha meg a családja a fontos, akkor ne te legyél az, aki teljesen eltávolítja őket egymástól, hátha még menthető a helyzet...
Pár évet várni?Könyörgöm, mennyit?Várnál, és a végén azt vennéd észre, hogy már kifutottál az időből!
Ha bebizonyította, hogy szeret állítsd választás elé...Gyerekeknek is jobb lesz, mert ígyis csak szenvednek szerintem!
26 évesen nem titokban kéne a pároddal lenni...Remélem sikerül megoldani!
Az en velemenyem (tapasztalatom) az, hogy az ilyen ferfiak nagy resze(plane ahol gyerek is van) addig kotodnek csak ameddig nem kapnak meg teged 100% -ig, utana elojon a csalad hianya, a regi emlekek, a gyerekek miatt talalkoznia kell majd a volt felesegevel es ha mar lenyugodnak a kedelyek, fennall a lehetoseg, hogy elkezdenek egymasnak hianyozni.
A gyerekek mindig ossze fogjak oket kotni oket es neked emiatt soha nem lesz teljesen nyugodt az eleted.
koszonom a valaszokat.
igy igaz,ideje lenne donteni, valoban nem szeretnem magam azon kapni,hogy kifuttam az idobol,es meg mindig varok ra...
Hali!Szerintem is döntened kell! Ne maradj "pótkerék"!
Te nem szeretnél saját családot? Ne várj senkire! Sok sikert kívánok neked! :)
(27éves srác)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!