Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyon és még nem volt normális kapcsolatom miért?
Kicsit másabb vagyok az átlagosnál olyan művészlélek és elég önbizalom hiányos vagyok pedig minden srác megnéz meg szólongatnak... de senki nem közeledik komolyan és kezdem úgy érezni, hogy engem nem is lehet szeretni...
17L
Mert másabb vagy. Nálam pl előny, ha egy lány művészlélek, mert kicsit én is elvontabb vagyok (vagy mi...), és még van pár hozzám hasonló srác. 17 évesen még nem kell ezen görcsölnöd, hogy nem volt komoly kapcsolatod. Majd lesz.
(Bár itt zárójelben megjegyezném, hogy a korosztályunk jelentős részének nem igen kell komoly párkapcsolat, még inkább csak dugás meg tombolás érdekli őket, de van pár kivétel azért.)
küldj képet nekem is.
utána én is küldök magamról.
Pedig a kissé "elvontabb" lányok nagyon is aranyosak tudnak lenni.;) Pedig biztos, hogy Téged is lehet szeretni. Én is tudok szeretni, nagyon is, csak közeledni azt nagyon nehezen tudok...
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!