Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel emiatt a nők?
Figyelt kérdés
Például...Van egy bögyös nő,akin dekoltált felső van,és ezt ugyebár megnézik a férfiak(bámulják akár).
Miért van emiatt felháborodás a nők körében?Ha zavarja őket, miért vesznek fel olyan felsőt?Ha felveszi,akkor meg tűrje hogy megnézik...
2011. júl. 14. 23:09
21/31 .Daniel. válasza:
Azt mondom senki se hagyja. De csak abban az esetben ha tényleg azért van kivágva a felső mert meleg van. Tegnap voltam mekiben haverokkal olyan este 10 fele és láttam egy csajt akinek szintén mélyen dekoltált volt a felsője. Azt nemkell mondanom hogy nem a meleg miatt vett fel olyan ruhát. Én ezt úgy tartom igazságosnak hogy ha azért veszel fel kivágottat mert neked tetszik(azaz ami a férfiaknak tetszik) akkor tűrd el szó nélkül hiszen nem szortírozhatsz hogy csak a jó oldalát akarod a dolognak és Te épp olyan "bűnrészes" vagy mert tetszésből vetted fel(ami megjegyzem szerintem nem elítélendő). Ha a meleg miatt teszed akkor meg szólj oda neki. Viszont én még sosem láttam olyat hogy egy nő odaszólt volna egy ismeretlennek hogy ne nézze a mellét. Félelem az egész.
22/31 anonim válasza:
Aha szval ha a saját páromnak akarok tetszeni akkor csak otthon ucsorogjek vele mert sok a taplo. Értem
23/31 anonim válasza:
Daniel hagyd aba..bunkóság ilyet művelni. Aki annyira tapló, hogy bámuljon, arról meg is van a véleménye a nőknek és az esetek nagy százalékában nem is kellenek a nőknek.
A munkások és a csövesek csinálnak ilyet.
Én pedig nyáron nem fogok csak azért egyszerű pólóba járni, mert pár tahó fütyülget meg csorgatja a nyálát. A dekoltált felső egyébként sem magamutogató, hanem elegáns..
24/31 .Daniel. válasza:
Nem. Lehet hogy csak a párodnak akarsz tetszeni viszont a rossz hír az hogy nem fog összejönni. Találjátok fel magatokat. Fordulj el például. Ha megérted hogy a férfiak nem okolhatók ezért és rájössz hogy nincs olyan hogy csak a párodnak akarsz tetszeni és az úgy is lesz akkor majd megérted miért gondolom így. Ez nem a mesevilág ahol minden úgy történik ahogy mi gondoljuk. Azért annál kicsit többet kell tenni. Például már rég leállhattál volna azzal hogy kifogásold az ötleteimet és tanácsomat hogy önerődből gondolkodj a dolgon aztán cselekedj. De ennek itt vége ha ebből nem tanulsz akkor vagy tűröd ezt a halálosan rossz dolgot vagy sem.
26/31 anonim válasza:
Hát már ne azért de az ien bunkók ha nyakig be vagyok oltozve is bámulnak. Ha elfordulok a seggem nézik. És de van oan h csak a páromnak akarok tetszeni. Én sem bámulok feltunoen oan pasit aki látom h a szerelmével van. Ez csak bunkóság kérdése. Ha nem vagy bunko akk nem csorgatod feltunoen a nyálad. Ennyi. De az h te nem tudod ezt felfogni csak azt bizonyítja h te is a bunkók kozé tartozol.
27/31 .Daniel. válasza:
Nem csak az írásképed alapján de úgy összességében látom hogy ostoba vagy. Rinyálsz azért mert sok a bunkó pasi ahelyett hogy tennél ellene. Itt megjegyzem hogy ne az én tanácsomat hozd fel példának hanem akkor menj oda, legyél kemény és szólj be nekik vagy jöhet a pofon. Ameddig magadért nem állsz ki a bunkók ellen ne várj többet. A másik meg vedd észre magad itt vitatkozol egy emberrel akit most soroltál a csöcsbámuló bunkók közé anélkül hogy ismernél és egyáltalán belegondolnál abban miért védem őket. De persze azt nem veszed észre hogy tanácsokat adok. Így nyugodsz szívvel jelentem ki hogy ostoba vagy. Meg is becsülhetnéd a testedet. A csúnya lányok szerintem elviselnék ha ezért bámulnák őket. Olyan fajta csaj vagy aki azt hiszi a szépsége mindenre feljogosítja és neki mindenből a legjobb jár?:) Édes az élet nem habos torta....
28/31 anonim válasza:
Te vagy az ostoba..az a nő, akit épp szidsz fényévekkel okosabb nálad.
29/31 anonim válasza:
Ha értenéd is amit olvasol akkor leírtam h nyakig beoltozve is megbámulnak. Amúgy meg egyáltalán nem vagyok elszálva magamtól. Enyhén molett vagyok. Egy csomó ruhát fel sem vehetek mert nem áll jól. Tisztába vagyok vele h nem vagyok tokéletes. Veled ellentétben aki nem képes értelmezni amit elolvas és úgy ostobáz meg beképzeltez le másokat h nincs soha az o hejzetukbe. Am ha kiváncsi vagy volt már h szoltam érte és rohadt nagy balhé lett mert visszaszólt h megbaszna amit a párom már nem turt. Legyél no csak 1 hétig és utána okoskodj
30/31 .Daniel. válasza:
Okosabb lehet de hogy értelmesebb már bizonyosan nem. Azt még elfogadtam valahogy hogy itt vitatkozik egy csöcsbámuló bunkóval de hogy ha már volt rá példa hogy megfogadta a tanácsomat akkor mit keres még mindig itt?:D Azért azt is figyelem hogyan próbáltok beskatulyázni:) Írod hogy szidom ami nevetséges. Aztán próbálja rám akasztani a csöcsbámuló bunkó jelzőt meg stb...Nincs most hozzátok sok hangulatom szóval vitatkozzatok egymással vagy beszéljétek ki a gonosz férfiakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!