Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok autókhoz?
Nem úgy, hogy kocsiban akarok sz3xelni, és nem is arró van szó, hogy egy autóba akarom dörgölni magam. Egyszerűen magához az utóhoz vonzódom, mint lény.
Nem tudom mikor kezdődött, de néha, amikor elsétálok az utcán egy parkoló mellett, van hogy egy egy autót helyesnek találok. Olyankor csakmint a szerintem jóképű embereket, egy kicsit megbámulom őket és érzem hogy elpirulok. Főleg a modern "okos" autókat, akiknek van képrenyőjük és tudnak 'beszélni' hozzád, nagyon kedvesnek és vonzónak találom.
Néha más tárgyakkal kapcsolatban is érzek így, de az autókra gondolok ilyen módon a legtöbbször. Igazából nem is mertem eddig nagyon belegondolni mert tudm, hogy ez elég furává tesz, de most itt kiírom, hátha valaki tud tanácsot adni. Nem tudom, mi lehet velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!