Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szex után miért pattannak ki azonnal az ágyból zuhanyozni és nem maradtok kicsit osszebujni? Többször felmerult már bennem, ez a kielegules utáni üresség. Az okozhat ilyen elszeparalodast?
Figyelt kérdés
tegnap 22:17
1/10 anonim válasza:
Én szerencsére bujós vagyok szex után is, nem változik meg a viselkedésem 😄 23F
2/10 anonim válasza:
Ilyenkor miért nem ott és akkor kérdezed meg az adott férfit?
3/10 anonim válasza:
sajnos nálunk pont fordítva van . A barátnőm szalad a fürdőbe
6/10 anonim válasza:
Én nőként csinálom ezt, nem szeretek izzadtan testnedvesen összebújni, de a gyors tusolás után mindig összebújok a párommal.
7/10 anonim válasza:
Nem érzelmes típus, gondolom fürdés után sem bújik oda max csak annyit hogy elhidd szeret. Nekem nem kéne olyan aki nem szereti az összebújást meg simogatást, nekem nagy szeretet kell.
9/10 anonim válasza:
Az ürességet azért érzed, mert szar volt amit kaptál. Esetleg csak elégtelen. Mi férfiak végezzük a dolog oroszlános részét, az ágyban is. Izzadunk, ondós lesz a farkunk (kivéve ha a lány szájába mehetünk el), stb.
De azért az igénytelenül alvás és az azonnali kipattanás között is van különbség. Jó (nem csak külsőre értem) csaj mellől nem pattanunk ki 😁
10/10 anonim válasza:
Lemossa a cuccot meg a szagokat,nehogy otthon az asszony előtt lebukjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!