Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak szex után miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szex után miért pattannak ki azonnal az ágyból zuhanyozni és nem maradtok kicsit osszebujni? Többször felmerult már bennem, ez a kielegules utáni üresség. Az okozhat ilyen elszeparalodast?

Figyelt kérdés

tegnap 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Én szerencsére bujós vagyok szex után is, nem változik meg a viselkedésem 😄 23F
tegnap 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Ilyenkor miért nem ott és akkor kérdezed meg az adott férfit?
tegnap 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nálunk pont fordítva van . A barátnőm szalad a fürdőbe
tegnap 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Én bújós vagyok, hova rohanjak!40+F
tegnap 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tiszta legyen a pénisz
tegnap 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Én nőként csinálom ezt, nem szeretek izzadtan testnedvesen összebújni, de a gyors tusolás után mindig összebújok a párommal.
tegnap 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzelmes típus, gondolom fürdés után sem bújik oda max csak annyit hogy elhidd szeret. Nekem nem kéne olyan aki nem szereti az összebújást meg simogatást, nekem nagy szeretet kell.
tegnap 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Higiénia fiam, higiénia!
tegnap 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Az ürességet azért érzed, mert szar volt amit kaptál. Esetleg csak elégtelen. Mi férfiak végezzük a dolog oroszlános részét, az ágyban is. Izzadunk, ondós lesz a farkunk (kivéve ha a lány szájába mehetünk el), stb.

De azért az igénytelenül alvás és az azonnali kipattanás között is van különbség. Jó (nem csak külsőre értem) csaj mellől nem pattanunk ki 😁

tegnap 23:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Lemossa a cuccot meg a szagokat,nehogy otthon az asszony előtt lebukjon.
ma 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!