Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért háborodnak fel emiatt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodnak fel emiatt a nők?

Figyelt kérdés

Például...Van egy bögyös nő,akin dekoltált felső van,és ezt ugyebár megnézik a férfiak(bámulják akár).

Miért van emiatt felháborodás a nők körében?Ha zavarja őket, miért vesznek fel olyan felsőt?Ha felveszi,akkor meg tűrje hogy megnézik...

2011. júl. 14. 23:09
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
logikus:)azért veszi fel hogy megnézzék,de ha megnézik zavarba jön.
2011. júl. 14. 23:13
 2/31 szamóca.. ***** válasza:
91%

erre annyit tudok mondani, hogy "azt akarom hogy nézz, de azt is akarom hogy erről ne tudjak" :)

mellesleg azért mert hisztis p*csák vagyunk.

3/31 anonim ***** válasza:
41%
Azért mert a nők gondolkodása nem éppen logikus vagy racionális.
 4/31 anonim ***** válasza:
82%

Talán mert nem azért veszi fel, hogy pár ember, rácsorgassa a nyálát, hanem ő is úgy gondolja, hogy nyár van?

Nézések között is létezik különbség. Undorító,amikor valaki bámulja, azonnal lejön, hogy nem sűrűn jut neki bárki. A normális férfiről csak sejted, hogy odanézett, és ezért nem igen emelnek szót a nők.

5/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire dekoltált. Egy "bögyös nő" egy semennyire nem dekoltált felsőben konkrétan úgy néz ki, mint egy tehén (tapasztala). Ezért pl én is enyhén kivágottakat hordok, aztán ha valaki a mellemhez beszél, simán nem veszek róla tudomást. Emiatt most nyugodtan lehet ribancozni, de nem fogok kimenni az utcára úgy, hogy az egészen csinosra sportolt alkatom ellenére kövérnek nézzek ki a mellem miatt. De ha kb a köldökéig le lehet látni, és úgyis ezen hisztizik, az nyilván csak az agyát akarja tenni, és eljátszani, hogy ő nem mindenre kapható. 23L
 6/31 anonim ***** válasza:

23/L

teljesen igazad van:)én is ilyen vagyok:)megértem

2011. júl. 14. 23:16
 7/31 anonim ***** válasza:
78%

nem neked veszi fel hanem magának h jó érezze magát tőle vagy a pasijának :-D

én pl imádom ha megnézik :-)))

csorogjon csak a nyála úgysem kapja meg bibiib :-P

2011. júl. 14. 23:16
 8/31 anonim ***** válasza:

gondolom előre eldöntötte ki az ideállis célközönsége és inkább az zavarja hogy a cenzúra technikai megvalósíthatóságának híjján olyanok is részesülnek ugyanúgy a látványban akiknek nem szándékozott ezzel kedveskedni

én mondjuk azt nem szoktam érteni hogy akik miniszoknyát vesznek fel azok miért huzogatjak le a szoknyájukat ha kicsit feljebbcsúszik?nem lenne akkor egyszerűbb pár cmel hosszabbat felvenni?

2011. júl. 14. 23:17
 9/31 napietus ***** válasza:
a megnézés és a nyálcsorgató bámulás két külön dolog. előbbi jólesik, utóbbit művelő hímnemű egyedket nemes egyszerűséggel tahónak tartom. nem sértődök meg, csak kerülöm a társaságukat, mivel nem szívesen vagyok bunkók társaságában.
2011. júl. 14. 23:17
 10/31 szamóca.. ***** válasza:
76%

ahj hagyjuk már ezt a magamnak veszem fel dumát.

persze, jó érzés, mert úgy érzem szép vagyok túle. sde miért érzem úgy? mert megbámulnak, mert nekik tetszik. ettől gondolom én is jónak, ergo magamnak felvenni, és nekik felvenni, ugyanazt jelenti.

2011. júl. 14. 23:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!