Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért háborodnak fel emiatt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodnak fel emiatt a nők?

Figyelt kérdés

Például...Van egy bögyös nő,akin dekoltált felső van,és ezt ugyebár megnézik a férfiak(bámulják akár).

Miért van emiatt felháborodás a nők körében?Ha zavarja őket, miért vesznek fel olyan felsőt?Ha felveszi,akkor meg tűrje hogy megnézik...

2011. júl. 14. 23:09
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Hát azért nem mindegy h h bámul meg..mert én pl naon nem szeretem amikor sétálok és a mellettem levő kocsiból mindjárt kiesik a faszi. 17/L
2011. júl. 15. 01:07
 12/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:17

És ez téged miért zavar???? azért mert a szoknyákat nem úgy lehet venni hogy mindegyik hosszabb 1 cm-rel... meg ez a nők baja legyen már ne a tiéd

2011. júl. 15. 09:22
 13/31 anonim ***** válasza:
meg ha pár cm-rel hosszabb lenne azt is ugyanúgy meg kellene igazítani...
2011. júl. 15. 09:23
 14/31 anonim válasza:

a nagymellű nőknek is joga van hűsölni, ahogy a nagydarab nőknek is, szal nem értem h két nagy lógó mell mért szexisebb mint a nagy popsi vastag comb,

amúgy senki nem szereti ha ribancnak nézik, vagy csak szexre kell másnak, csak az örül ennek akinek nincsenek érzelmei és másban nem jó

2011. júl. 15. 10:09
 15/31 anonim ***** válasza:
Álszemérmességről tetszettek hallani hölgyeim/uraim? :D
2011. júl. 15. 14:28
 16/31 anonim ***** válasza:
Én ha felveszek egy olyan felsot pl az tetszik ha megnéznek de mikor már feltunoen bámulnak h majd kiesik az illeto szeme hát az rohadtul idegesít. A ketto kozott van kulonbség. Sztem ez nem álszemérem. V ien alapon strandra se menjek, mert ott is van oan paraszt aki feltunoen bámul órákig?
2011. dec. 4. 14:40
 17/31 .Daniel. ***** válasza:
Az egyiknek hozzászólónak csak annyit: Amikor a tinip*csa télen miniszoknyában van, akkor remélem egyet értünk, hogy nincs melege. Másik meg, hogy bizonyára mindegyik csaj/nő tisztában van adottságaival és ennek borzalmas következményeivel. Ha tudod, hogy nagy a melled és tudod, hogy ha ma ezt veszed fel akkor nézni fogáj vagy szó nélkül kussban tűröd vagy pulcsit veszel. Nyáron? Mindenre van megoldás, szóval felveszel egy pólót, férfiak is kibírják. Másrészt ostoba az aki csak panaszkodik pedig tehetne a probléma ellen, de a nyomoronc férfiakat lehet oltogatni. Ha már itt tartunk ha jól nézel ki 2 fajta férfi néz meg: aki úgy csinálja, hogy észre sem veszed meg azok akiket észre veszel. Ennyi. Felnőtt nők vannak itt akiket fiatal létemre nekem kell figyelmeztetem, hogy viseljék tettük következményeit.
2011. dec. 4. 14:49
 18/31 anonim ***** válasza:
A poló dologhoz annyit h a férfiak nem izzadnak a melluk kozott. Egy nagy mellu nonek roppant kényelmetlen ha egy zárt polóban egész nap izzad a melluk. Másrészt aki csinos az bármit felvehet akkor is megnézik. Utánam ha garbót veszek is megfordulnak. Csak van pasi aki tud normális kultúrált emberként viselkedni
2011. dec. 4. 14:54
 19/31 .Daniel. ***** válasza:
Akkor hát mi értelme van egy olyan dolgon siránkozni ami ellen nem tudsz semmit tenni?(ezt így általánosságban) A férfiakat is hülyeség okolni. Lehet béna, nem jut nőhöz, pont Te tetszel neki, de ettől nem lesz bunkó, ahogy Te sem leszel k*rva, ha a meleg(!!) miatt kivágott a cucc. De úgy gondolom, hogy sok nő nem tudja ezt a tényt feldolgozni itt gyk-n ami valljuk be eléggé durva.
2011. dec. 4. 14:58
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó h a pasik mind bunkók. Csak az aki feltunoen órág hosszat képes bámulni egy no mellét. Hahó van szemem is. És nem értem h nekunk ezt miért kéne szó nélkul turni
2011. dec. 4. 15:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!