Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora különbség az ideális és az átlag méret között?

Kezdjük ott, hogy az EU-s átlag nem 13,5, inkább 14,5-15 között valahol. Másrészt pont mostanában indult meg a korrigálás. A fiataloknál már nagyobb az átlag, mint a 40-50-es korosztálynál. Biztos vagyok benne, hogy a 16-25 évesek jóval nagyobb átlaggal rendelkeznek. Ez több dolognak is köszönhető, pl. hogy a mi nagymamánk, anyukánk már szabadon választhatott párt. Nem kellett a szomszéd kisfarú Józsival beérni, amikor ott volt a nagyfarkú Tibi.
Én 21 éves vagyok és már 15 évesen 16 centis volt, most 18. Járok focizni, karatézni. Az öltözőben kb ez az átlag méret. Mindig is durva volt belegondolni, hogy 15 évesen nagyobb méretem volt, mint az apám korosztályának a felének. Nem hiába tudtam 19-20 évesen két 30-as, házas nővel is összejárni...

#3 tudod mit jelent az, hogy átlag??
Párod.... Zokni vagy, vagy mi van?

Szerinted 2 cm-n múlik a boldogság, amikor a hüvely alsó 1/3-ában az érző idegvégződések 90%-a?
Ideális méret az ideális pasihoz tartozik aki használni is tudja - ne legyen mikropöts. Ennyi a nők 99%-ának az elvárása.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!