Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ekkora különbség az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora különbség az ideális és az átlag méret között?

Figyelt kérdés
Az átlag elméletileg 13,5-14,5 között van valahol, attól függ melyik kuitatást nézzük, kerületre meg olyan 12-12,5 centi. Az ideális meg 16-18 vastag. Ez elég nagy különbség. Miért van ez? Miért nem igazodott az átlag méret az ideálishoz?
ma 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
23%

Kezdjük ott, hogy az EU-s átlag nem 13,5, inkább 14,5-15 között valahol. Másrészt pont mostanában indult meg a korrigálás. A fiataloknál már nagyobb az átlag, mint a 40-50-es korosztálynál. Biztos vagyok benne, hogy a 16-25 évesek jóval nagyobb átlaggal rendelkeznek. Ez több dolognak is köszönhető, pl. hogy a mi nagymamánk, anyukánk már szabadon választhatott párt. Nem kellett a szomszéd kisfarú Józsival beérni, amikor ott volt a nagyfarkú Tibi.

Én 21 éves vagyok és már 15 évesen 16 centis volt, most 18. Járok focizni, karatézni. Az öltözőben kb ez az átlag méret. Mindig is durva volt belegondolni, hogy 15 évesen nagyobb méretem volt, mint az apám korosztályának a felének. Nem hiába tudtam 19-20 évesen két 30-as, házas nővel is összejárni...

ma 10:42
 2/10 Micimacko67 ***** válasza:
76%
#1, kérlek meséld már el, hogy honnan is van ez a saját tapasztalatos öltözői átlag adatod? Edzés után elővettétek a szabócentit és mindenkinek megmértétek a merev szerszámát? Egymásnak állítottátok fel vagy mindenki verte magának és és elő a centit? Ne bohóckodj már kérlek az ilyen blőd dumákkal!
ma 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Attól hogy mindenki nagyot szeret, lehet nem jut mindenkinek. Párom közel 50 és 19 centis neki, biztos rossz korban született.
ma 10:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha kb mindenkinek nagyobb lankadtan, mint nekem, akkor az gyanus.
ma 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 tudod mit jelent az, hogy átlag??

Párod.... Zokni vagy, vagy mi van?

ma 11:20
 6/10 cinderella_ ***** válasza:
Engem ez nem hoz lázba. 🤔
ma 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
#1 Ekkora hülyeséget összehordani. Átlagméret az égvilágon semmit nem nőtt, ez egyszerűen genetika. Annyi változott, hogy a saját testsúlyos valamint a súlyokkal való edzést jelentősen többen végzik mikor a korábbi években ez jótékonyan hat a merevedésre.
ma 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted 2 cm-n múlik a boldogság, amikor a hüvely alsó 1/3-ában az érző idegvégződések 90%-a?

Ideális méret az ideális pasihoz tartozik aki használni is tudja - ne legyen mikropöts. Ennyi a nők 99%-ának az elvárása.

ma 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 Persze. Ahogy magasságunk sem nőtt 😀
ma 12:46
 10/10 Micimacko67 ***** válasza:
#9, igazad van! Valóban nőtt az átlagmagasság és valóban nőtt az átlagos péniszméret! Viszont azt is kimutatták az utóbbi vizsgálatok esetében, hogy nem csak a méret nőtt hanem a vaktöltények száma is! A mai fiatal korosztályt vizsgálva erőteljesen csökkent az életképes spermaszám is!
ma 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!