Mert ha nem, abortálod és fél év múlva leszel újra terhes, mert azt mondtuk, hogy a 28 honap az ideális?
2023. aug. 3. 19:49
2/18 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy ideális. De ha túl kicsi vagy túl nagy sem jó. Bár azoknak is megvannak az előnyei. A gyerekeim közt 23 hónap van. Már 4 és 2 évesek, tudnak együtt játszani. De az eleje katasztrófa volt. Sógornőmék gyerekei közt 13 év van. Én úgy vélem, az már túl sok. Igaz, így legalább tudják bébiszitterként alkalmazni. Én szerintem ez a 2 év nagyon kicsi, később szerettem volna kistesót, de így jött ki. Te sem tudsz mit csinálni, ezt el kell fogadni. Mert ha leírom hogy például 4 év az ideális korkülönbség, akkor nem tartjátok meg a másodikat?
2023. aug. 3. 19:54
3/18 anonim válasza:
Hát, ez eléggé szűkös. Egyéni, hogy mennyi figyelmet igényel a két gyerek, de mindenképp kemény lesz...
2023. aug. 3. 19:54
4/18 anonim válasza:
Nem biztos.
Unokahúgomék között 14 hónap van, és kb együtt nőttek fel.
Két lányról van szó, és mindig elvoltak ketten már kicsinek is.
Más meg panaszkodik, hogy ugye nem tud semmit a gyerektől csinálni.
Na ők lefoglalták egymást. :)
2023. aug. 3. 20:03
5/18 anonim válasza:
Szerintem ez túl kevés. Enyéim közt 20 hónap van. Katasztrofális. Ha rajtam múlt volna, biztos várok még legalább hogy a nagy ovis legyen. Férjem viszon így akarta, én meg belementem. Igaz a kicsi még csak 1 éves, és állítólag később jobb lesz de jelenleg kivagyok mint a kutya.
2023. aug. 3. 20:38
6/18 anonim válasza:
Köztem és az öcsém közt 26 hónap van. És köztünk született a húgom ♥️
Annyi azt mondja, ma is így csinálná.
2023. aug. 3. 20:42
7/18 anonim válasza:
Pont ennyi idő van a 2 fiam közt...Nagyon kemény...Nagyon!
2023. aug. 3. 21:04
8/18 anonim válasza:
5,5 év van a lányaim között. A következő tesó is ennyi különbséggel lesz remélhetőleg.
Én pl tisztában voltak vele hogy biztos nem bírnám a kis korkülönbséget és hogy ne dolgozzak közöttük. Nem az anyagiak miatt... ( saját cég)
2023. aug. 3. 21:08
9/18 anonim válasza:
Ideális korkülönbség csak a szülő számára létezik! Valakinek több idő kell, hogy elteljen a gyerekek születése között, más meg szinte azonnal bevállalja a következőt, mert nem jelent neki gondot sem fizikálisan, sem érzelmi szempontból.
A gyerekek szemszögéből nézve, teljesen mindegy, hogy hány év van közöttük, nem azon fog múlni a szeretet és a kötődés!!!
2023. aug. 3. 21:29
10/18 anonim válasza:
Batyam es koztem 24 ev korkulonbseg van, alig ismerem, sosem eltunk egyutt, szerintem jobb, ha kevesebb a korkulonbseg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!