Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár napja tudtam meg hogy...

Pár napja tudtam meg hogy ismét babát várok. 22 hónap lesz a gyerekek közt. Mi ez ideális kor különbség?

Figyelt kérdés

2023. aug. 3. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan hogy ideális korkülönbség !Mégpedig 3 év.Akkor már szobatiszta a nagyobb,nem igényel minden percben,mint pl.egy másfél éves,akár segít is,mint az én lányom.Csak ő hozhatja a elust,bodyt a szekrényből stb.Viszont még tudnak együtt játszani.De nem mindenki szerencsés és nem úgy jönnek a gyerekek .A nagyobb és a középső közt 19 év van ,a kicsi és a középső közt pedig 3 év .
2023. aug. 3. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
A nagy lányom 8 éves lesz a kis tesója pedig július 26-án volt 1 hónapos. Nekünk így jött össze. Hamarabb szerettem volna hogy legyen kistesó de az élet így hozta de nem bánom. A nagy lányom segít mindenbe nekem. Szerintem sincs olyan hogy mi az ideális kor különbség. Szerintem mindenki maga dönti el hogy mennyi idő teljen el 2 gyerkőc között. Valaki kevesebb más meg hogy több idő legyen. De ez csak az én véleményem.
2023. aug. 3. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
23 hónap volt a 2 nagy között, nekem az volt ideális.
2023. aug. 4. 00:33
 14/18 anonim ***** válasza:
A nagyobbak között 5 év van, most úgy néz ki 15 hónap lesz..nem kicsit be vagyok tojva teljesen elégedett voltam az 5 évvel, nagyon kevésnek talalom a 15 hónapot, 5 evnél van egy önálló gyereked akire vilt elég időd, a kicsivel is meg van az idő amíg a nagy ugye ovi/suliban van. De ilyen kicsi korkülönbségnél csak káoszt látok..majd kiderül
2023. aug. 4. 07:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Shogy a 14es írja Káosz főleg ha háztartást is vezetetaz meg 2 naponta legalább fözöl,meg bevásárolsz..

Jóbuli de megkell élni,attól hogy mi itt mit írunk még nem.kell hogy befolyásolható legyél.

Minden gyerek más.Nekem.pl most lesz 3 hónapos a kicsi és alszik egész éjjel :) else hiszem :)

2023. aug. 4. 07:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Huhh.

Nálunk kicsit több, 26 hónap van köztük. Tervezetten.

Sok olyan testvérpárt ismerünk, ahol a fiú a nagyobb, 2évre rá jött a húga. Imádtam nézni őket, mindig erről álmodtam, hogy majd én is így akarom.

Lett egy fiam, 2 évre ra egy lányom.

Ja, csak azt nem mondta senki, hogy az első pár év viszont netto szívás 😂

2 éves a kicsi, 4 a nagy. De nem hogy jobb, egyre csak rosszabb 🤦‍♀️

2023. aug. 4. 08:26
 17/18 anonim válasza:

Saját tapasztalatból mondom, hogy semmi hátrányod nem származik belőle. Sőt!

Van egy nővérem és két húgom. Nővérem és köztem van 1,5 év, nagyobbik húgom és köztem 6,5 a kisebbik húgom és köztem 17 év.

A nagyobbik húgom talpraesett lett, megoldja a dolgait, de nehezen fejezi ki magát, mint apu. A kisebbik húgom, meg még talpraesettebb mint bármelyikünk, nagy dumás és talpraesett. Sokkal jobban kifejezi magát, érettebb a gondolkodása is mint a korabelieké lévén körülötte volt nagyon sok felnőtt. Ezért nem nézik ki a korabeliek és tud érvényesülni.

33/ff

2023. aug. 7. 08:41
 18/18 anonim válasza:
Mostmár nem mindegy? :D
2023. szept. 9. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!