Pár napja tudtam meg hogy ismét babát várok. 22 hónap lesz a gyerekek közt. Mi ez ideális kor különbség?
Shogy a 14es írja Káosz főleg ha háztartást is vezetetaz meg 2 naponta legalább fözöl,meg bevásárolsz..
Jóbuli de megkell élni,attól hogy mi itt mit írunk még nem.kell hogy befolyásolható legyél.
Minden gyerek más.Nekem.pl most lesz 3 hónapos a kicsi és alszik egész éjjel :) else hiszem :)
Huhh.
Nálunk kicsit több, 26 hónap van köztük. Tervezetten.
Sok olyan testvérpárt ismerünk, ahol a fiú a nagyobb, 2évre rá jött a húga. Imádtam nézni őket, mindig erről álmodtam, hogy majd én is így akarom.
Lett egy fiam, 2 évre ra egy lányom.
Ja, csak azt nem mondta senki, hogy az első pár év viszont netto szívás 😂
2 éves a kicsi, 4 a nagy. De nem hogy jobb, egyre csak rosszabb 🤦♀️
Saját tapasztalatból mondom, hogy semmi hátrányod nem származik belőle. Sőt!
Van egy nővérem és két húgom. Nővérem és köztem van 1,5 év, nagyobbik húgom és köztem 6,5 a kisebbik húgom és köztem 17 év.
A nagyobbik húgom talpraesett lett, megoldja a dolgait, de nehezen fejezi ki magát, mint apu. A kisebbik húgom, meg még talpraesettebb mint bármelyikünk, nagy dumás és talpraesett. Sokkal jobban kifejezi magát, érettebb a gondolkodása is mint a korabelieké lévén körülötte volt nagyon sok felnőtt. Ezért nem nézik ki a korabeliek és tud érvényesülni.
33/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!