Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ! Alkalmazzátok Ti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ! Alkalmazzátok Ti a farokmasszázst? Nem a verést... a masszázst?

Figyelt kérdés

Azt hiszem picit provokálok...Miért van az , hogy a férfiaktól elvárjátok hogy mindenféle praktikát tudjanak , bevessenek , hogy ti jól érezzétek magatokat...igy nyalni, ugy ujjazni, igy masszirozni, és a a csiklót meg amugy , a mellbimbót meg emigy .... ez rendben is van .DE

Amikor kézbe-szájba veszitek a szervet:-) , akkor marad a réparángatás , a makkbevétel félig, juj nehogy spermás legyen a szám...PEDIG

ha megtanulnátok , merthogy meg lehet a lingam masszázs cimszó alatt ezerféle módon ingerelni a farkat , olyan élményt tudnátok nyujtani a párotoknak , (megjegyzem akkor is ha dugni épp nincs kedvetek) hogy a füle is ketté áll...

ma 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Szexualitás rovatban lenne a helye.
ma 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
már jelentettem
ma 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
#2 büszke lehetsz magadra! Ja nem! 😅
ma 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
pedig az vagyok. Rossz kategóriában van, jelentettem, mi ezzel a gond??
ma 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem barátnőm néha szokta. Egyáltalán nem lingam, de szopás közben van hogy így nyomkodja, masszírozgatja. Meg olyan is előfordult hogy kifejezetten masszázsolajjal szépen megdolgozta, nyilván nem szakszerűen, de nagyon jól esett. Amúgy aki erre vágyik, nyissa ki a száját, szerintem legtöbb esetben semmi akadálya nem lesz hogy a csaj belemenjen, nálunk is én találtam ki, és gond nélkül belement.
ma 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Pedig a kérdezőnek igaza van! Sok házasság egyben maradhatna, és. nem kellene másfelé keresgélni, ha otthon is megkaphatod…
ma 11:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi hatos !

Én is pont ezt gondolom.

A jelentgetős meg kapja be ... van akit ez tesz boldoggá...Különbözőpek vagyunk...

Visszatérve a témára ...

Pont erről van szó .

Nekem picit elég lett az otthoni semmiből és elmentem egy masszőrcsajhoz, aki már persze nem is volt csaj...:-)

50-es körül volt.

fél oráig bűvölte a Brét... és az agyam majdnem kifolyt olyat élveztem.Szóval ezt egy punci nem tudja.Tök más ....

És utána 3 napig eszembe nem jutott a szex...

ma 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Azért még valami a jelentgetőknek meg a helyeslőknek.

Egyébként a szexualitás rovatban van.HA olvasnátok- ja azt nem tudtok- vagy kevés a 2 bit ami az agyatok helyén van ...:-)))

ma 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű a megoldás, megmondod a párodnak hogy te szeretnéd ha csinálná. Problem solved :)
ma 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!