Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan történt az eddigi legjobb farokmasszázs, amit másik fiútól kaptatok?
14 évese voltam. Nyári táborban a 3. napon éjszak kisurrantam a wc-re kiverni. A szomszéd szobából egy srác is kijött pont akkor, és nem telibe, de úgy rajta kapott, nem látott konkrétan, de egyértelmű volt a helyzet. Ekkora rohad kínos volt, de elütötte a dolgot pár poénnal, aztán bizarr szitu alakult ki, beszélgettünk ott a wc-be hogy amúgy ő is kanos és hogy akkor már verjük ki, de ne itt, mert milyen már a wc-be, menjük ki.
Kimentünk a szállásról a szalonnasütő helyhez, ami fedett volt. Tök jó idő volt, így nem volt gáz elővenni és verni, közbe beszélgettünk, és egyszer csak megkérdezte hogy megfoghatja-e. Én bele mentem, és innentől élvezésig verte nekem. Kb. életem egyik, ha nem a legjobb élvezése volt. Aztán pár húzás után ő is elélvezett. Másnap úgy tett mintha nem történ volna semmi, amikor kerestem.
Fura volt, de visszagondolva is nagy jó élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!