Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egyik legjobb lány barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik legjobb lány barátom tesója?

Figyelt kérdés

Lassan 10 éve ismerem a csajt és majdnem ennyi ideje a tesóját. A csaj 25 én 26 vagyok. A lány sosem érdekelt, mert nem az esetem, igy ez a barátság is tök jól működött/működik. Kb láttam ahogy felnő a srác már 9 éves kora óta és ahogy fejlődik, minden szempontból. Többször voltunk együtt strandolni meg náluk is sokszor aludtam és igy meztelenül is láttam többször a srácot meg ő is engem. Az utóbbi néhány évben sokat nyúlt és ért minden szempontból. Valahogy mégis megmaradt az évek során kialakult tabu nélküli viszony. Jóban vagyok nagyon a sráccal.

A probléma ott kezdődik hogy jelenleg már eljutottam arra a szintre hogy legszivesebben lefeküdnék vele vagy kezdeményeznék nála. Főleg mikor meztelenül látom.

Mindketten tudják rólam hogy biszex vagyok. A lánnyal hosszú órákat átbeszéltünk már erről, a sráccal viszont elég kevés alkalommal került szóba.

Szerintetek okos döntés lenne kezdeményeznem? Van rá esély hogy őt is érdekelné, már csak abból is kiindulva hogy szerintem nem mutogatná magát és zavarná hogy engem is lát meztelenül amikor úgy hozza az alkalom. Illetve barátnője tartósan még nem volt de tinderen bele futottam amikor a srácokat néztem. (de igazából ez lehet csak kiváncsiság is hogy milyen srácok a "vetélytársai")

Vagy ha egyáltalán nem lenne bölcs döntés, hogy előhozakodjak ezzel a témával nála, akkor mit tehetnék hogy múljon ez az érzés?

2023. szept. 13. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Ha tudod hogy biszex/meleg akkor jó döntés lehet, ha nem az akkor meg nem. Egy heterót - ha régóta ismered - nem fogja zavarni ha más látja meztelenül, mivel a saját hetero agyával gondolkozik és meg sem fordul a fejében hogy te esetleg túlgondolod a dolgot.
2023. szept. 13. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Tinderen rögtön be kellett volna jelölni, hogy tetszik, aztán hátha. Amúgy meg óvatosan meg lehet dicsérni és tenni egy-két utalást, ami még nem tolakodó és akár a haverságba is belefér.
2023. szept. 13. 13:53
 3/5 Ölbő Község Önkormányzata válasza:
tul sok betu bocs, szar lehet :(
2023. szept. 13. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem mertem azóta sem kezdeményezni nála, összesen annyit mertem megtenni, hogy megjegyeztem neki, hogy jól néz ki mikor most hétvégén kiöltözött egy esküvőre amire közös barátok miatt mindketten mentünk (meg persze tesója is). Megköszönte, megdicsért engem is de nem történt semmi más jel.

Kicsit ittasan megkérdeztem tesóját, hogy ő gondolt e már arra hogy biszex lenne, nem vetette el az ötletet, mert neki is átfutott már a fején de mégis úgy gondolja hogy heteró.

2023. szept. 18. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon finom jeleket küldj továbbra is neki. Mivel Ő tudja, hogy Te biszex vagy, így szerintem ha szeretne, fog reagálni ;)
2023. szept. 19. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!