Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön a legjobb fiu barátom es nem tudom h mit tegyek ?
Figyelt kérdés
lanyokat szeretem de bele szerelmes lettem es nem merem elmondani h biszex vagyok es h bejon nagyon
Segitsetek mit tegyek?
Leginkabb szexualis vagyaim vannak vele
18/f
2022. jún. 17. 16:39
1/7 anonim válasza:
Ha a haverod nem biszex, vagy meleg akkor semmit csak szépen elfelejteni. A heterok nem díjazzák ha bepróbálkoznak náluk. Ha tudod hogy biszex/meleg akkor meg rápróbálsz.
2/7 A kérdező kommentje:
De o se tudja h en az vagyok es mivan ha o is igy erez csak o se mer lepni(
2022. jún. 17. 16:47
3/7 anonim válasza:
#2 akkor első lépésben csak úgy általánosságban beszélgessetek a biszexualitásról, mit gondol a melegekről, biszexekről, de ne coming outolj hogy az vagy.
4/7 anonim válasza:
Ez mindig a legnagyobb dilemma, biztos recept nincs rá. Én ugyanígy jártam korábban egy haverral, és fél évbe telt legalább mire végre kiderült, hogy mi van. Mondjuk szerencsém volt, kiderült, hogy őt is érdekli, de amíg ez kiderült....:)
5/7 anonim válasza:
jaj en is voltam mar igy ..szar,,mert mind hetero..aztan csak fájt a lelkem
6/7 anonim válasza:
Szia szerelmes vagyok beléd
De én nem vagyok beléd
Ja akkor én se
Ennyike :D
7/7 anonim válasza:
de bele szerelmes lettem
Leginkabb szexualis vagyaim vannak vele
Most akkor mi is van?
Am. amit a 3. ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!