Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb többes szex élményeitek?
Nekem az egyik mikor a pasimmal es egy masik sraccal voltunk harmadban. Ok mindketten bi-k, nem csak velem hanem egymassal is foglalkottak. Nagyon izgati volt ahogy a pasi dugja, meg ahogy a srac szopja ot. S engem is rohadtul kielegitettek
Masik mikor egy masik lanyt vettunk be, en nem vagyok bi nem vonzodok a lanyokhoz. Szoval csak ketten kenyeztettuk a pasimat,egyik kolleganojevel akit tudok h nagyon kivant Erdekes volt egyutt szopni a farkat meg nezni ahogy el elmerul a puncijaba
27N
3 csajjal egyszerre...
Ők egymást is nyalták-falták közben. Életem legjobb éjszakája volt, teljesen kifacsarták a farkam, az utolsó 1-2 menetnél már csak száraz élvezéseim voltak, de így is fantasztikus élmény volt! ;)
Sajnos fiúkkal többes élményem nincs, pedig mindig szerettem volna egy biszex partit, ahol mindenki mindenkivel alapon... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!