Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jobb kényesztetni egy átlagosn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb kényesztetni egy átlagosnál kicsit nagyobb mellet, ami formás is, mint egy egy nagyon picit?

Figyelt kérdés
dec. 19. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, egy átlagos vagy átlagnál nagyobb formás mellett jobb kényesztetni
Nem, a nagyon picit jobb
Tökmindegy, csak lehessen valamit kényesztetni
30 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, a nagyon picivel ezt-azt nem lehet megtenni amit egy B vagy C cickóval lehet gyakorolni. Szóval ja igen, ilyen szempontból jobb. De akinek nem az tetszik annak nem ez számít.
dec. 19. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván.
dec. 19. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
kényeZtetni
dec. 19. 21:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindegy,fontosabb hogy mennyire érzékeny a csajnak,mennyire élvezi ott a kényeztetést.40+F
dec. 19. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Én azt szeretem ami formás, nem pedig egy félig kiszopott kakaós zacskóra hasonlító lógó börlebeny. Szóval a méret nem érdekel, csak a forma
dec. 19. 22:25
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Jobb kényeztetni egy olyan nőt, aki nem saját magával meg a melleivel foglalkozik, hanem velem. Az ikreket tessék csak nyugodta rámbízni, eddig még senki nem panaszkodott, hogy rosszul dajkáltam volna.

Egyedülálló férfi

dec. 19. 23:40
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Én a kis feszes ciciket jobban szeretem
dec. 20. 00:38
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem mellek a lényeg hanem a lány akin rajta vannak.
dec. 20. 01:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Be kell vallanom, nagymell párti vagyok, de voltak kismellű exeim is. Imádtam izgatni a kis melleket is, nagyon izgatott. De mióta megtapasztaltam végre, milyen az igazi nagy természetes cici, azóta már csak olyat akarok, szerencsére a barátnőmnek szép nagyok. És fontos az is, hogy ne legyen érzéketlen a melle a nőnek, mert úgy kiábrándító izgatni, ha ő unatkozik közben.És ez nem mérettől függ.
dec. 21. 06:27
 10/12 anonim ***** válasza:
A pici jön be...már 30eve:)
dec. 24. 21:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!