Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorító dolgot csinált a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító dolgot csinált a pasim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mondtam neki előre h szóljon majd hha elélvez,mert nem akarom a számba,aztán a szopás közepén vagyunk és mondja h kapjam be tövig,aztán meg is történt,és erre mikor 3.-ra kaptam volna be akkor durr belement a számba...:/

direkt csinálta...

2011. júl. 8. 22:28
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
de neki csak az a baja hogy köcsög módon átverte... most nem értem ebbe mi olyan gáz... igenis nagy köcsög volt a csávó... mert ha rendesen megmondta/mutatta volna a csajnak lehet lenyelte volna... vagy egyszerűen csak megkellet volna érteni a csajt...;) 18/L
2011. júl. 13. 17:29
 42/49 avieholic ***** válasza:

sok igazság és sok fasság hangzott itt el.

1.) Igaz az, hogy mikor a férfi az orgazmus pillanata környékén van, akkor egyáltalán nem tud másra gondolni. Nem tudom a nőknél hogy van, de nekünk pasiknak ez egyszerűen annyira jó érzés, hogy nincs mit tenni. Én pl. éppen ezért meg sem próbálnám a megszakításos cuccot. Nem hiszem, hogy meg tudnám tenni. Ez nem jelenti, hogy nem direkt csinálta, csak szimpla ténymegállapítás.

2.) Ha a pasi olyat csinál neked, ami nagyon szar, akkor viszonozd neki. Nyugodtan csináld legközelebb is, ha akkor is beleélvez, akkor szépen ráharapsz. Nem ilyen szájösszezárósan, de azért jelezd, hogy bajok lesznek, ha szemétkedik. Plusz megmondhatod, hogy van mégegy megoldás: gumicumi :P Abba élvezhet közben.

3.) Nem kell szeretni az ízét. Nem kell lenyelni vagy szájba akarni sem. Meg kell beszélni a csávóval. Vagy megérti vagy nem. De azért ha még nem próbálta az ember 1-2 alkalommal ki lehet próbálni, hátha. Ha megvan az orál, akkor valamennyire már nagyon messze a sperma ízétől sem vagy. Lényeg, hogy azért a fafejűség nem jó, de ha valamit nem akarsz, akkor ne engedd. Ha mégis megtörténik, egyszer meg lehet beszélni, másodszor lehet viszonozni ;)

2011. júl. 13. 17:52
 43/49 anonim ***** válasza:
Kedves 17:24, maradj csak a vibrátorodnál (ESETLEG MENJ HOZZÁ FELESÉGÜL), az én hatalmas farkamat rendes nőknek tartogatom:-D.
2011. júl. 13. 18:00
 44/49 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy?
2011. júl. 13. 18:13
 45/49 anonim ***** válasza:
ohhh már. és belahaltál? nem. Ha neki ez jól esik akkor néha-néha megengeded neki. Biztos ő is csinál olyan dolgokat, amit nem élvez, de tudja, hogy neked jó és megcsinálja. Kölcsönös örömszerzés. Tudod. Amiről a nők általában el szoktak feledkezni.
2011. júl. 13. 18:15
 46/49 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem is szemét lépés volt.

07-09 22:27:

"...hadd említsem meg, hogy sok pasi viszolyog a saját spermájától, és ha szopás után meg akarod csókolni, ódzkodik tőle. Akkor mire föl várják el, hogy te még élvezd is??"

Ezt annyival egészíteném ki, hogy puncinyalás után a lányok általában ugyanúgy nem szeretik, ha a fiúk megcsókolják őket, mert undorodnak a puncinedvtől.

2011. júl. 13. 18:23
 47/49 anonim ***** válasza:
Én is csináltam ilyet..szopott a csaj de előtte közölte,hogy nem akarja szájába.Na nekem se kellet több....beleélveztem a szájába :D és nem szólt egy szót se felállt lesmárolt és közölte, hogy a fele a tiéd xDDD
2011. júl. 13. 19:33
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Megint egy olyan téma, aminek se eleje se vége. Az nem fer ha ő megteszi, de ő ugyanúgy kényeztet téged így a nedved a szájába kerül. Ne csinálja , mert ez neked nem jó, ezt megkell értenie, ha szeret... te így fogod fel. De ha az ő részéről nézzük, akkor igazán nem nagy dolog szerintem ez az egész, nem hiszem, hogy direkt rosszat akart neked, csak egyszerűen nem gondolta, hogy ez ennyire kényelmetlen neked.

Ami a válaszok között felmerült az megint kész röhej. Mi az hogy kényeztetés után nincs csók? Ha elélvezek a párom ugyanúgy puszilgat tovább, és csókolózunk is, ne már hogy a saját nedvétől undorodjon az ember. Ha szex közbe orálozok akkor is rajt van a péniszén a saját nedvem , most ezért ne csináljam...

Ugyanezt gondolom arról is, ha ő élvez a számba, és még érezni az ízét, ha én bevállalom, akkor ő miért fújjolna? Nálam ez nem kérdés, hogy utána is ugyanúgy megcsókolom...

2011. júl. 13. 19:44
 49/49 anonim ***** válasza:
50%
Én mindig ki tudok szállni mielőtt elélveznék,mert azt lehet érezni ahogy kezd szép lassan indulni kifelé és félúton kb mikor felgyorsulna kiveszem a nőből.Ez nekem gyerekjáték mert érzem és tudom,hogy ki kell venni. 35F
2011. júl. 14. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!