Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorító dolgot csinált a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító dolgot csinált a pasim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mondtam neki előre h szóljon majd hha elélvez,mert nem akarom a számba,aztán a szopás közepén vagyunk és mondja h kapjam be tövig,aztán meg is történt,és erre mikor 3.-ra kaptam volna be akkor durr belement a számba...:/

direkt csinálta...

2011. júl. 8. 22:28
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
68%
Még annyit tennék hozzá, hogy ahhoz kellene hajlandóságot mutatnia, hogy még ezelőtt a bizonyos pont előtt (amikor már érzi hogy mindjárt itt az orgazmus, akkor már késő) kihúzza, és folytassa kézzel vagy esetleg te folytasd kézzel. Így elkerülhető az ilyen "baleset". Most ha egyszer megtörtént tényleg nem kéne haragudni rá, adj neki 2. esélyt.
2011. júl. 8. 23:15
 22/49 anonim ***** válasza:
28%

Ez jobb mint a piszkos Hudini xDDD

Hátulrol csináljátok ráköpsz a csajra megnézni mi az a hátán és az arcába spriccelsz xDDDDD

2011. júl. 8. 23:40
 23/49 anonim ***** válasza:
35%
na há én feálltam volna és otthagytam volna
2011. júl. 9. 00:25
 24/49 anonim ***** válasza:
49%

Már arra készültem, hogy valami beteg perverziója van a pasidnak, pl. megdugta a kutyádat vagy ilyesmi.

Figyelj, egy rinyagép vagy és ezt nőként mondom. Ha nem bírod a szájbaélvezést, szopkodj nyalókát és nyeld a cukros nyáladat. A rendes orális szexnek igenis része a szájbaélvezés és a lenyelés.

2011. júl. 9. 01:01
 25/49 anonim ***** válasza:
73%

Húha de komoly vagy utolsó.És ha Ő nem akar g...s szájjal csókolózni vagy nem bírja az ízét??

Istenem de bírom az ilyen okosokat akik azt hiszik,hogy csak az és csak úgy jó amit ők csinálnak.

Örülj,hogy Te tökéletesnek születtél.

2011. júl. 9. 01:04
 26/49 anonim ***** válasza:
29%
Elárulom, hogy semmivel nincs rosszabb íze mint egy nyelet sós víznek. Csak túl sok a hiszti egyes kislányok részéről, akik bebeszélik maguknak a semmire alapozva, hogy milyen undorító is az íze. Fel kell nőni, gyerekek. Na jóéjt.
2011. júl. 9. 01:12
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
utolsó...jó példát hoztál mert én egy nyelet sós víztől egyből elhányom magam :) szó szerint... ez nem lenne guszta egy szexuális aktus közben XD
2011. júl. 9. 01:15
 28/49 anonim ***** válasza:
88%

Én lenyelem,de nekem ne mondja senki,hogy jó íze van.

Attól,hogy én szeretem a csokit nem várom el,hogy mindenki szeresse.Szerintem pont az a gyerekes ha valaki nem érti meg,hogy minden ember más,más izléssel pl.

2011. júl. 9. 01:16
 29/49 anonim ***** válasza:
45%
Én nemértek veled eggyet. Most mit kell itt rinyálni? Lehet,hogy nemvolt már ideje szólni vagy valami. Nem kell rögtön igy csinálni. Inkább komolyabb dolgok foglalkoztatnának. Érdekelt volna,hogy te mit csináltál volna a helyében. Attól meghogy a csajnak a párja a szájába élvezett nemhalt meg még senki... Jóhogy nemakarsz vele már ezért szakitani... -.-
2011. júl. 9. 01:20
 30/49 anonim ***** válasza:
67%
had említsem meg, hogy sok pasi viszolyog a saját spermájától, és ha szopás után meg akarod csókolni, óckodik tőle. Akkor mire föl várják el, hogy te még élvezd is??
2011. júl. 9. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!