Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító dolgot csinált a pasim. Mit tegyek?
mondtam neki előre h szóljon majd hha elélvez,mert nem akarom a számba,aztán a szopás közepén vagyunk és mondja h kapjam be tövig,aztán meg is történt,és erre mikor 3.-ra kaptam volna be akkor durr belement a számba...:/
direkt csinálta...
Ez jobb mint a piszkos Hudini xDDD
Hátulrol csináljátok ráköpsz a csajra megnézni mi az a hátán és az arcába spriccelsz xDDDDD
Már arra készültem, hogy valami beteg perverziója van a pasidnak, pl. megdugta a kutyádat vagy ilyesmi.
Figyelj, egy rinyagép vagy és ezt nőként mondom. Ha nem bírod a szájbaélvezést, szopkodj nyalókát és nyeld a cukros nyáladat. A rendes orális szexnek igenis része a szájbaélvezés és a lenyelés.
Húha de komoly vagy utolsó.És ha Ő nem akar g...s szájjal csókolózni vagy nem bírja az ízét??
Istenem de bírom az ilyen okosokat akik azt hiszik,hogy csak az és csak úgy jó amit ők csinálnak.
Örülj,hogy Te tökéletesnek születtél.
Én lenyelem,de nekem ne mondja senki,hogy jó íze van.
Attól,hogy én szeretem a csokit nem várom el,hogy mindenki szeresse.Szerintem pont az a gyerekes ha valaki nem érti meg,hogy minden ember más,más izléssel pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!