Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító dolgot csinált a pasim. Mit tegyek?
mondtam neki előre h szóljon majd hha elélvez,mert nem akarom a számba,aztán a szopás közepén vagyunk és mondja h kapjam be tövig,aztán meg is történt,és erre mikor 3.-ra kaptam volna be akkor durr belement a számba...:/
direkt csinálta...
Jó nagy smaci és bele a szájába,tudja meg mért nem szeretem.
Én mostmár engedem a számba,de a kapcsolatunk elején nem akartam,Ő is eljátszotta,aztán szépen az arcára engedtem(a szájába akartam,de elhúzta a fejét)
Szitkozódott meg"te normális vagy??" de a végén bevalotta,hogy szemét olt és megérdemelte:D
Az orgazmus előtt van 1 pont, ahonnan kezdve nincs visszaút. Ettől a ponttól nincsen racionális gondolkodás, nincs elmélkedés a következményekről. A férfi egész agyával egy dologra koncentrál: hogy az orgazmus létrejöjjön. Ennek érdekében mindent megtesz.
Nehéz pont akkor kihúzni amikor a legjobb. Ahhoz nagyon nagy önkontroll kell. Próbálj meg megértő lenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!