Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító dolgot csinált a pasim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mondtam neki előre h szóljon majd hha elélvez,mert nem akarom a számba,aztán a szopás közepén vagyunk és mondja h kapjam be tövig,aztán meg is történt,és erre mikor 3.-ra kaptam volna be akkor durr belement a számba...:/
direkt csinálta...
2011. júl. 8. 22:28
1/49 anonim válasza:
:D
bocsi de ezen hangosan felröhögtem :DDD
néha teljesen ki számíthatatlan :/
de tuti direkt csinálta :D
2/49 anonim válasza:
harapj rá.. többet nem fogja kérni
3/49 anonim válasza:
utólag sok mindent nem tudsz tenni...
mondd el neki hogy nem volt kellemes érzés és hogy előre szóltál neki, ennek ellenére ő megtette...://
17F
4/49 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy ha még egyszer megcsinálja, nem lesz több orál.
5/49 anonim válasza:
Köpd a szájába és tuti megjegyzi.
6/49 szamóca.. válasza:
bátor legény, a férfiassággal a fogaid közt. én lehet lendületből megmutattam volna neki miért nem jó ötlet ilyen pozícióban köcsögölni:D
7/49 anonim válasza:
én is azt csináltam volna amit írt az egyik kérdező :D lekaptam volna és közben az egészet vissza a feladónak :D
8/49 A kérdező kommentje:
ja amugy bocsánatot kért utána,de azzal kitörölhetem a seggem:/
2011. júl. 8. 22:36
9/49 anonim válasza:
Köpd arcon vele és te is kérj elnézést.
10/49 anonim válasza:
ha csaj lennék hirtelen ráharaptam volna, akkor tuti nem csinál még egy ilyet!:DDD
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!