Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító dolgot csinált a pasim. Mit tegyek?
mondtam neki előre h szóljon majd hha elélvez,mert nem akarom a számba,aztán a szopás közepén vagyunk és mondja h kapjam be tövig,aztán meg is történt,és erre mikor 3.-ra kaptam volna be akkor durr belement a számba...:/
direkt csinálta...
"Az orgazmus előtt van 1 pont, ahonnan kezdve nincs visszaút. Ettől a ponttól nincsen racionális gondolkodás, nincs elmélkedés a következményekről. A férfi egész agyával egy dologra koncentrál: hogy az orgazmus létrejöjjön. Ennek érdekében mindent megtesz. "
Annyira bírom, hogy mikor a szájba élvezés előtti kihúzásról van szó, akkor ez a szöveg jön...hogy "nincs racionális gondolkodás" meg stb.
De azért a megszakításra minden pasi esküszik, mert hogy ő aztán biztos időben kihúzza. De szánalmas:DDDD
Mondjuk nyeld le! :)
Nyugi ha 30 felett leszel akkor imádni fogod az ízét is! ;)
Szépen, nyugodt körülmények között beszéljétek meg ezt a
dolgot! Ha a fiú szeret téged, akkor képes lesz lemondani
érted. Ha ezt nem hajlandó megtenni, szerintem nem szeret
téged! Akkor meg mi értelme az egésznek? Ha szeretek va-
lakit, megteszem, amit kér! Ha szeretem, nem nehéz!
elsőre én sem akartam lenyelni...
közöltem a barátommal, h oké, a számba élvezhet, de utána meg kell csókolnia
és az az elvetemült belement :D
azóta meg már rendszeresen csinálja xD
de ha így megbeszélés nélkül a számba élvez, én biztos úgy besértődtem volna, h elmondom ott mindennek...
a sperma ízét am. meg lehet szokni, és ha mindig gyümölcsleveket iszik a kedves, még édes is lesz :P
20/L
Ffi
A kérdező kommentje:
ja amugy bocsánatot kért utána,de azzal kitörölhetem a seggem:/
A stílus az ember...nos akkor...
Örülök, hogy ennyire imádod a pasidat, hogy a farkát azért bekapod, de végterméket amit Te hoztál ki belőle azt nem... nagyon problémás csaj lehetsz...a dugás hogy megy vele? Anális?
Lehet, hogy a klasszikus vibrinél kéne maradnod, az nem "köpköd".....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!