Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan tragikus a szájbaélvezésen?
"Kérdező inkább te nem érted, mert miért kellene a spermára szexuálisan gerjedni, áruld már el nekem hol van az előírva?"
Nem KELL, de undorodni se KELL tőle, márpedig a válaszolók nagy része így áll hozzá! NEM az undor az alap!
És ki mondja hogy nem lehet undorodni tőle ha egyszer se látványra se szagra se semmire nem jön be? Nem értem, te vagy talán az atya úristen, hogy megmondod más mit gondoljon meg mit érezzen?
Persze nem undorodok tőle, de semmi keresnivalója nincs a számban.
Szeretem az orális szexet de az hogy a számba élvezzenek nem szeretem, mert:
1. Már az állaga is olyan mint a takony, sűrű, ragacsos... gondolom te sem szereted az ilyet.
2. A másik, hogy mikor kajak a torkodra megy a cucc (és elkerülhetetlen, megesik) akkor kb. a hányás jön rád.
3. Igen, az íze sem jó. Kóstold meg és megtudod.
4. És, mint mások is írták már a szaga sem jó.
Párszor csináltam már, de tényleg nem jött be, szerencsére a mostani barátomnak mondani se kellett hogy nem szeretném ha a számba élvezne... mondjuk ő pasi létére nem szereti ezt a dolgot... nem is baj <3
Amúgy imádom az orális szexet, de ez a szájba élvezés nem jön be tényleg.
"Kérdező inkább te nem érted, mert miért kellene a spermára szexuálisan gerjedni, áruld már el nekem hol van az előírva?"
Most komolyan! A kérdező melyik mondatából szűrted le azt h szerinte az előírás h a nőnek gerjednie kell a spermára??? Annyi volt a kérdése h miért olyan tragikus egyeseknek lenyelni, meg h mit támadtok olyanra akinek ez nem szentségtörés h a szájába élveznek.. grat.. a felfogó képesség megint ott van...
Nagyszájú kis prűd tyúkoknak: Ha ezen így megbotránkoztok h van aki lenyeli, képzelem milyenek lehettek az ágybanxD De gondolom a nyalás ellen kifogásotok nincs.. a csávó sem a száraz p*nátokat nyalja... Mondhatni ugyan az a helyzet;)
És ismétlem magam, mielőtt még egy nagyokos megszólalna: Nem azért vagytok prűd szüzeskedő unalmas szentfazekak mert nem nyelitek le, hanem azért mert egy ilyen tök normális, érdeklődő kérdésen úgy felháborodtok mint a szűz kislányok, és mert olyan nehezen értitek meg + elítélitek, h Igen Van Aki Élvezi Ha Lenyeli....
Grat.. nem lennék a pasitok helyében...
Ha pedig tényleg kis tizenéves tapasztalatlan tinik okoskodnak (elvégre névtelen oldal, bárki lehet) akkor elnézést és maradjatok is még egy darabig ilyen butuskák, de ilyen oldalon ne okoskodjatok, mert ez még nem nektek való;)
76%
Ja és mikor akarta megmondani h mit csinálj és mit érezz??:D Ó és honnan jött le h atyaúristennek képzeli magát? Másold már ki mert érdekelne:D
Emberek ti most tényleg ennyire ki vagytok akadva egy kérdés miatt?? Nem veszitek észre, hogy a gyógyszer maffia áldozati vagytok?:)
Jó ez hülyeség volt, bocs...
Én leírtam annyit, hogy vannak akik miért nem szeretik és kész, meg azt, hogy kik miért szeretik.
No, hogy vége legyen a vita, mindenki másolja be, hogy ki mivel bántotta meg a másikat. kiváncsi vagyok, legalább kiderül, hogy ki értett félre valamit rohadtul. Én már fáradt vagyok ma végig olvasni, ha nem gond.
Kedves 75%-os javaslom inkább te vizsgáld felül az értelmező készségeid és olvasd el a kérdező kommentjeit, de had idézzek neked:
"hát semmi! csak a férfi nem fog gerjedni a férfi nedvekre, míg a nő inkább! "
Neee könyörgöm:'D Nem tudok aludni a nevetéstől:'D
"hát semmi! csak a férfi nem fog gerjedni a férfi nedvekre, míg a nő inkább! "
Szóval, kíváncsi lennék , ez miért hímsoviniszta, provokatív hozzászólás?
Ez egy nagy igazság h felvilágosítsalak:D
Tuuudod a férfiak(heterók) nem gerjednek semmiféle férfinedvre.. Mííííg a nőknél ennél sokkal több esély van arra h gerjedjenek rá, hiszen sok nő mint a mellékelt ábra mutatja (én is) élvezi. NEM MIND!!! De van aki igen:))) A kérdező erre utalt:D Ez egyszerű biológia.
Ha nem gond így este nem fogok neked órát tartanixD
Szórakoztattok unalmas perceimben, esküszöm:D ezer hála:D
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:55
Nekem nem tűnsz túl vidámnak. Átöleljelek? Vagy inkább ne tegyem? Baráti ölelésre, puszira gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!