Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan tragikus a szájbaélvezésen?
na igen ez 1 vicces dolog... a nők 60%-ával elhitetik hogy szar igy ha még megis csinálják tökm1 h viszonylag normális izű pasival csinálja ugyis beképzelte hogy jajj fujj ez szar... És lehet dobálózni hogy jajj idióta vagy barom stb.. azért senkit nemkell leszólni mert ő megteszi a barátjáért ezt... szerintem pl mi is megtesszük hogy kibirjuk a folyamatos féltékenységi rohamokat, azt hogyha hibáztok akkoris mivagyunk a gonoszak... szóval aki kibirja kibirja aki nem nem.. de ezért nemkell letámadni egyből azt aki kibirja... (akinek nem inge..) :)
2011. júl. 7. 18:04
32/68 A kérdező kommentje:
"Nem azért támadtuk le őt, mert szereti lenyelni, hanem azért, amilyen stílusban beszélt!"
Szerintem ettől még nem támadtok rá, ha egyetért veletek, de közben agresszív. Ebben biztos vagyok. Amúgy korábban írta vki, hogy akkor "POFÁZZAK", ha lenyelem. Na ez milyen hangnem?
Nézd, nem tudok minden kérdést úgy feltenni, hogy ne sértsem egyesek érzékeny lelkecskéjét.
Kedves kérdező:)
Kis prűd tyúkoknak van ilyen felfogása, hogy azért letámadnak valakit mert, az mást is csinál mint fekszik az ágyon akár egy deszka( tisztelet a kivételnek) Csak az ilyenek borzadnak el ilyesfajta borzasztó szemérmetlen dolgokon, h én lenyelem:) (majd kinövik) vagy nem...
Amúgy meg sajnálom h sértett titeket a beszédstílus, de annak a bizonyos kérdezőnek a stílusa( akkor nyelje le a kérdező és akkor mondja h milyen tragikus)az meg engem sértett:) Sziveim, ugyan azt csináltátok amit én... szal rosszkor lázadoztok:D
2011. júl. 7. 18:20
bárcsak anyukád is prűd lett volna és akkor nem lennél itt és osztogatnád az észt. mi az,hogy valaki prűd mert nem nyeli le?? gondolkozzál már te álszent pi.cs. szánalmas vagy
2011. júl. 7. 18:30
Kérdező, én megértem azokat a lányokat, akik ingerültebben reagálnak egy ilyen kérdésre, ugyanis kissé provokatív. Szinte napi szinten leírják ide a fiúk, hogy mennyire szerintük a nőknek oda KELL élvezni, le KELL nyelni, sőt még élvezni is, különben prűd fap*nák. És ezzel nők is sokszor egyetértenek. Nos, én nem nyelem le a párom spermáját. Azzal nincs gondom, ha a számba élvez, de utálom a sperma szagát, állagát, így kiköpöm. És sokszor én is felhúzom magam azon, hogy ettől én prűd fap*na lennék. Szerencsére a páromat nem érdekli hova élvez, és hogy mit csinálok vele, és szerintem nem kéne ebből presztizskérdést csinálni. Biztos vagyok benne, hogy van még olyan lány, aki nem szereti a spermát, és annyira, hogy nem szereti a szájba élvezést. Ez olyan, mint a tökfőzelék. Utálom, de nem érdekel az, ha más élvezettel eszi. Szerintem el kell fogadni mindkét oldalt.
2011. júl. 7. 18:32
Te ugyan az vagy?:D Már megint nem megy a szövegértés?:'D Nem azokat prűdeztem le akik nem szeretik lenyelni, mint azt már teljesen kiveséztük, azokat a lányokat is meg kell érteni:) Ezt a jelzőt olyanoknak szántam akik felháborítónak találják h van aki lenyeli:D
Komolyan nem hiszem el h még itt engem hülyéznek:D Eskü,nem bírom már a nevetéstől:D
2011. júl. 7. 18:35
Ja és megmagyaráznád mért vagyok álszent?:'D Érdekelne édesem:D
2011. júl. 7. 18:37
Ha nekem ment a válasz, akkor annyit tennék hozzá, hogy általánosságban írtam, más kérdésekre vonatkoztatva, nem rád. A szövegértést nem nekem kell gyakorolnom ;)
De ki az a barom, aki felháborítónak tartja a lenyelést??? És ki az, aki meg a nem lenyelést??
40/68 A kérdező kommentje:
Hát nézd, akinek üldözési mániája van, azt lehet hogy üldözik :D
Kapcsolódó kérdések: