Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi olyan tragikus a szájbaélve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan tragikus a szájbaélvezésen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
0%
Ez a 68% - nak ment. Amennyiben te vagy az, akkor neked
2011. júl. 7. 18:42
 42/68 anonim ***** válasza:
Nem, nem én vagyok :) Én csak szeretném, ha egyik oldal se idiótázná a másikat.
2011. júl. 7. 18:43
 43/68 anonim ***** válasza:
43%
én se tudom h miért olyan tragikus egyeseknek...a párom kedvéért miért ne?..viszont lenyelni nem nagy élvezet..de ez izlések és pofonok
2011. júl. 7. 19:27
 44/68 anonim ***** válasza:

Kérdező áruld el nekem mi különbség van a női és a férfi száj és ízlelés között, h. míg a nőtől elvárható, hogy nyelje, a férfi ugyanezt nem tenné meg?

Teljesen természetes, ha valaki egy takonyállagú nem ízletes dolgot nem akar lenyelni. Ételben is azt esszük, ami számunkra vonzó mind küllemre, mind ízre. Vagy most akkor ennem kéne füvet is, mert a pasim azt mondja, vagy egyem a homokot?

2011. júl. 7. 20:37
 45/68 A kérdező kommentje:
ez megint tömény hülyeség. bocsi, fáradt vagyok ehhez... de a válaszod nem volt túl informatív...
2011. júl. 7. 20:48
 46/68 A kérdező kommentje:

a tömény hülyeség az, hogy nem érted, mi különbség van.

hát semmi! csak a férfi nem fog gerjedni a férfi nedvekre, míg a nő inkább! az meg, hogy takonyszerű, nem jut ám eszébe mindenkinek... csak az a baj, hogy hiába magyarázom úgyse érted... talán a 75 %-osnak jobban hiszel, ő lány...

2011. júl. 7. 20:50
 47/68 A kérdező kommentje:
meg ez hogy jön ide, hogy füvet enni??? mi köze a fűnek a szexhez?? te ezt tényleg ennyire nem érted?
2011. júl. 7. 20:53
 48/68 anonim ***** válasza:
Kérdező inkább te nem érted, mert miért kellene a spermára szexuálisan gerjedni, áruld már el nekem hol van az előírva?
2011. júl. 7. 21:20
 49/68 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nő, ezért nem tudom, hogy a nők mire gerjednek sexuálisan, na meg ott vannak az asexuálisak.
2011. júl. 7. 21:24
 50/68 anonim ***** válasza:
Nézd nekem semmi bajom vele, van hogy még kívánom is, hogy a barátom a számba élvezzen. Nálam ez hangulatfüggő. De ne várják el tőlem, hogy szeressem az ízét. szerintem semmi "tragikus" nincs benne. De ez olyan, hogy valaki szereti a pizzát, valaki meg nem...
2011. júl. 7. 21:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!