Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Lehet ennek tragikus vége?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok .Másfél éve a neten megismertem egy lányt 22 éves volt ,az elsö találkozásig semmi de utánna nagyon beleszerettem .Sajnos ö pont megismerkedésünk elött 4 honnappal veszitette el az édesanyját .Csak a testvérei vannak 4 -en .Eleinte jol ment minden ,majd jöttek a veszekedések ,én meg féltékeny voltam rá .Aztán 7 hónap után szakitottunk,ö most egy másik fiuval van akivel eggyütt is él .Eközben én is jártam egy lánnyal 5 hónapig de szakitottam vele kb egy 3 hete mert rájöttem hogy csak az elözö lányt kerestem benne .Sajnos most még rosszabb lett mert nagyon hiányzik a régi és kiderült hogy ott dolgozik ahol én .Sajnos tegnap láttam is ö is engem de a fejét is elforditotta .Olyan fájdalmat éreztem mint még soha ,úgy éreztem megfulladok és a szószerint értem .Se enni se aludni nem tudtam tegnap óta.Mikor hazaértem a munkábol megnéztem a közös képeinket annyira hiányzik és alig tudom visszatartani a könnyeimet .Nem birom nélküle....Nem tudom mért én ,és mért velem történik ez de bekell látnom annak ellenére hogy nem valami szép "szeretem az életemnél is jobban és bármikor meghalnék érte "Valószinü hogy elöbb utobb depresszioba fogok esni aztán utánna mi lessz isten tudja.Tudum azt mondjátok hülye vagyok ,mért nem keresek mást .De ez nemolyan egyszerü ehhez kikéne tépnem a szivemet .Csak sajnos szív nélkül nem tudok élni .Aki volt vagy van ilyen helyzetben tudja mit élek át és senkinek se kivánja ezt a fájdalmat .Arra szeretnélek kérni segitsetek válaszotokkal hogy mit tehetnék ?és mi lessz a vége ennek ha igy megy tovább ?...köszönöm hogy elolvastátok ....
2011. máj. 3. 08:20
 1/5 Kingaa1 ***** válasza:
100%
itt ha nem akarsz más barátnőt az nem olyan nagy baj, csak akkor menny el helyekre, ahol elterelheted a gondolataidat. Szerintem az a lány, mivel foglalt, igy nincs esélyed... de annyit tehetsz hogy megpróbálsz vele beszélni, bár lehet hogy csak rontana a helyzeteden:)
2011. máj. 3. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Itt az ideje hogy eljárj kocsmába.
2011. máj. 3. 09:17
 3/5 napietus ***** válasza:
nem csak a nőkből áll a világ (mondom ezt nőként). ideje, hogy elkezdj élni, a csajokkal meg ne foglalkozz most, se vele, se mással.
2011. máj. 3. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Én voltam ilyen helyzetben mint te most, csak az én helyzetem rosszabb, én ugyanis 10 éve "szenvedek". Csak az első pár nap veszélyes, ha azt túléled akkor megmaradsz. A legfontosabb most, hogy ne éld bele magad a régi idők szépségébe, mert minél jobban teszed, annál jobban fog fájni mikor pofán vág a valóság. Én megtettem azt a hibát, hogy lapítottam mint sz@r a fűben, te ne kövesd el ezt a hibát! Legalább egyszer próbálj meg beszélni vele, mondd el Neki hogyan is érzel iránta, kérj bocsánatot (gondolom van miért, ha nem akkor ne) stb... Még ha nem is jön össze, akkor is azzal a tudattal térhetsz nyugovóra, hogy TE mindent megtettél az ügy érdekében, sovány vigasz de be kell érned ezzel, még így is jobban jársz mint én. Sikert!
2011. máj. 5. 01:18
 5/5 A kérdező kommentje:
4-dik válaszóló igazad van .bár neki kéne bocsánatot kérnie nagyon sok mindenben ,de bármit is tett szeretem és bármit elnéznék neki .De azt is tudom hogy ha boldog igazán azzal akivel most van akkor el kell engednem ,hísz az ö boldogsága a legfontosabb nekem ,mégha ebbe bele is örülök !
2011. máj. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!