Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi olyan tragikus a szájbaélve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan tragikus a szájbaélvezésen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
60%
nem tragikus de van olyan aminek irtóan rossz az íze...annál nincs rosszabb
2011. júl. 7. 17:20
 12/68 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy a menstruáció közbeni orál tragikus. Mellesleg szerintem a legtöbb nő nem is hagyná, akkor meg minek hozzátok fel?

Kérek NORMÁLIS válaszokat, az nem normális válasz, hogy álljak a másik végére. Írjátok le, mi a rossz benne. Ezt alig tette meg 1-2 válaszadó. A többiek a szokásos sértődött női dumával jönnek. Ezt már ismerem, ezért kösz nem kérek belőle.

Különben melegek válaszát is várom, bár én nem vagyok az, de gondolom náluk is előfordul ez.

2011. júl. 7. 17:20
 13/68 A kérdező kommentje:

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

Ezt meg miért? Állok elébe amúgy.

2011. júl. 7. 17:21
 14/68 anonim ***** válasza:
67%
Tudod, hogy miből áll a sperma, kezdjük ezzel.
2011. júl. 7. 17:21
 15/68 anonim ***** válasza:
49%
Lehet hogy régen a nőnek mindig kényszerből azt kellett nyelni kis korában. Ez meg a másik.
2011. júl. 7. 17:22
 16/68 anonim ***** válasza:
25%

Bocs, az ondóra gondoltam. Mindegy.

Te szívesen ennél nőstényivarsejteket?:DDD

2011. júl. 7. 17:23
 17/68 anonim ***** válasza:
74%

nincs semmi tragikus benne, csak van aki nem szereti és kész...

úgy mint a kajákkal pl van aki szereti a sajtos csipszet van aki meg nem és kész meg van aki iszik kólát van aki meg nem...

2011. júl. 7. 17:23
 18/68 anonim ***** válasza:
48%
kedves kérdezző tessék lenyelni és utána pofázni,hogy jaj de tragikus
2011. júl. 7. 17:26
 19/68 anonim ***** válasza:
85%
Én például nem szeretem már a szagát sem. Még az előváladéktól is undorodom. Ettől függetlenül szeretem a páromat. Úgy gondolom, ha viszont szeret a partnerem, akkor el kell fogadnia és megértenie, ha valami nem szeretnék megtenni.
2011. júl. 7. 17:27
 20/68 anonim ***** válasza:
56%
én egyszerüen azért nem szeretem, mert borzalmas gätläsaim vannak miatta.ugyanakkor meg kiszeretném probálni, mert minél többen és minél többször mondják azt h nem vlmi kellemes, annäl inkább érdekel, mi az ami nem olyan jo benne, és mivel rosszra szämitok, tuti h über jo lesz: ).
2011. júl. 7. 17:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!