Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan tragikus a szájbaélvezésen?
"kedves kérdezző tessék lenyelni és utána pofázni,hogy jaj de tragikus"
neked még egyszer leírom, hogy az ilyen beszólásokra nem vagyok kíváncsi
a többieknek köszi!
Kérdés is jött:
Nem lenne vele problémám, hogy - a te szavaiddal - nőstény-ivarsejteket fogyasszak. De mondjuk az a nő aki szereti a szájbaélvezést, valszeg nem azért szereti, hogy hímivarsejteket ehessen :D
Hát remélem nem vettem el senkinek sem a kedvét tőle:DDD
Mondom, van aki kívánja az ilyen dolgokat sexuálisan is. De ha valaki nem, lehet amiatt, ami írtam, lehet az íze miatt vagy valami előzmény maitt.
De mindenki máshogy gondolkodik. Sokan félnek az új dolgoktól, vannak akik utálják a gyümölcsöt pl.
No meg lehet, hogy páran kivácnsiságból, megeszik a férgeket, én hánynék.
"kedves kérdezző tessék lenyelni és utána pofázni,hogy jaj de tragikus"
Hát komolyan nem jutok szóhoz... Gondolkozz már, hogy mondhatsz egy pasinak ilyet h nyelje le ő? Komolyan eddig terjed az értelmi szinted??? Még jó h nem élvezné... ilyennel példálózni... Buta nyafka tyúk..
Én le szoktam nyelni, és igen, izgatónak találom..:) van aki nem szereti, azt is meg kell érteni:)
21.L
Nem kötelessége szeretni, de utálni se kötelező. Pedig mintha egyes nők azt hinnék, kötelező utálni.
Arra gondolt a 75 %-os, hogy amennyiben nem vagyok buznyák, nem lesz semmi izgató abban, ha lenyelem. De egy nő esetében más a helyzet.
Amúgy örülök, hogy vannak ilyen nők is. Érdekes, hogy rájuk is ugyanolyan gyűlölettel támadtok.
68%
Te most kajak nekem mondod h idióta vagyok mikor még ilyen egyszerű mondatokat sem tudsz értelmezni?:'D Először is: Nem mondtam, hogy minden nő élvezi, mint látod írtam: azt is meg kell érteni, h van aki nem.
Másodszor: Mutass már nekem olyan hetero pasit aki szereti ha a szájába élveznekxDD Hallod :D ezzel az ésszel kösd fel magad:'D
Amúgy először is.. néhány ember azért válaszol így mert te így kérdezted: mi olyan tragikus.... akkor miért vársz más választ? ha megkérdezed normálisan, hogy miért nem szeretitek akkor majd biztos normálisabb választ kapsz...
Amúgy nem szeretném kipróbálni mert már mikor látom.. áááá fúúúj :S imádok szeretkezni mindent imádok a szexben de a számba meg rám élvezni meg stb. ááá ahoz nincs gusztusom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!