Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nok mekkora resze engedi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok mekkora resze engedi a szajbaelvezest?

Figyelt kérdés

es mi a tragikus benne? nem birom elkepzelni, egy folyadek hogy valthat ki ekkora undort, megiscsak egy folyadek akarhogy nezzuk...

de NEM provokacionak szantam, komolyan kerdezem ezert a leb*szasoktol kimeljetek meg

2011. júl. 7. 13:23
 71/98 anonim ***** válasza:
74%
Aztán ne csodálkozz, ha majd sose lesz csajod :D Ha így állsz hozzá a szexhez :D
2011. júl. 7. 15:29
 72/98 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs joga engem taknyosnak nevezni. Ti vagytok gazak, mert ekkora tragedianak allitotok be egy ilyen dolgot. Ha lesz*pnék vkit es azt mondanam, nem volt tragikus, gondolom akkor mas ervet talalnatok.
2011. júl. 7. 17:01
 73/98 anonim ***** válasza:
74%
Haha :D mondom tudd meg milyen érzés, utána várjuk a véleményedet.
2011. júl. 7. 17:03
 74/98 anonim ***** válasza:
74%
És neked van jogod hülyének nevezni? :D
2011. júl. 7. 17:03
 75/98 A kérdező kommentje:

En pedig tovabbra is varom: mi a tragikus? mit nem lehet elviselni benne? ezt SENKI nem irta le. Haha :D

Es arra se valaszolt senki: miert is nem lehet ezt megtenni a sracert?

Csak azt hajtogattatok: Sz*pj le vkit. Csak epp a kerdes nem ez volt.

2011. júl. 7. 17:05
 76/98 A kérdező kommentje:

"És neked van jogod hülyének nevezni? :D"

Ha egyszer hulyesegeket irsz...

2011. júl. 7. 17:06
 77/98 anonim ***** válasza:

De kérdező, miért kellene megtenni bármit is egy srácért, ha valaki nem akarja megtenni egy srácért???

Nekem is vannak beteg ötleteim, de inkább megkímélném vele a barátnőm. Jó, persze ez nem beteg, amit írsz...

A saját spermád kostold meg most, attól nem leszel búza.

2011. júl. 7. 17:08
 78/98 A kérdező kommentje:

Ez eszembe se jutott. Kosz a tippet.

Szerintem semmi problema vele. Kicsit savanyu. A leirtak alapjan valami rettenetre szamitottam, de nem az.

2011. júl. 7. 17:34
 79/98 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbbnek inkább keserű? És mi a rossz benne? Az íze, az állaga, az egész folyamat, hogy belespriccelnek az ember szájába.
2011. júl. 7. 17:41
 80/98 A kérdező kommentje:
Hat tovabbra se tudom ezt erteni. Esetleg tegyem szodasszifonba es spricceljem a szamba?
2011. júl. 7. 17:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!