Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nok mekkora resze engedi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok mekkora resze engedi a szajbaelvezest?

Figyelt kérdés

es mi a tragikus benne? nem birom elkepzelni, egy folyadek hogy valthat ki ekkora undort, megiscsak egy folyadek akarhogy nezzuk...

de NEM provokacionak szantam, komolyan kerdezem ezert a leb*szasoktol kimeljetek meg

2011. júl. 7. 13:23
 21/98 anonim ***** válasza:
74%
Majd megetettem gyümölccsel csak azért XD én csak keserűvel találkoztam és kb. mindenki ezt mondja. Neked miért ilyen fontos, hogy a szájába élvezzél? Szerintem az egész folyamat undorító.
2011. júl. 7. 13:53
 22/98 anonim ***** válasza:
48%

Christine tanítsd meg a pasidat a gyümölcs evésre, főleg ananász.

Én szeretem nincs bajom vele, de csak a barátomnak engedem. Ha pedig fel vagyok izgulva akkor, szinte már én kívánom. Szerintem nem nagy ügy, csak sokan vagy nem próbálták, vagy olyan ember volt az első akinek rossz ízű volt.

19/N

2011. júl. 7. 13:54
 23/98 anonim ***** válasza:
Vegyél egy guminőt!
 24/98 anonim ***** válasza:
74%
Egyenértékű az eszed tokja. Hasonlítsd már össze a hüvelyváladékot a sperma mennyiségével és a pasi nem nyelvi le, mivel a nők nem céloznak a szájukba XD
 25/98 A kérdező kommentje:
Azert, mert szeretnek valamit, vegyek guminot, ertem. De ha pl a fiu nem akar kinyalni egy not, arra senki se mondja, hogy ha nem akarod ne csinald.
2011. júl. 7. 13:55
 26/98 anonim ***** válasza:
74%
Kössz, de akkor is kihagyom, a pasim képes volt megérteni, hogy én nem szeretem. Így nem várja el, hogy engedjem.
2011. júl. 7. 13:55
 27/98 A kérdező kommentje:

Az egyenertekuseget nem a valadek mennyisegeben merik... Meg tudod nyilvan a pasi se azert nyal teged mert pont annyi es olyan a huvelyvaladekod, amennyi es amilyen, hanem mert KIVAN.

Gondolj bele:

TE elelvezel a pasi nyelvetol. Ott fekszel es marha jo neked.

A PASI meg szoljon mielott elelvez. O ezt nem kapja meg.

2011. júl. 7. 13:57
 28/98 anonim ***** válasza:
74%
De rohadt akaratos vagy... Mit nem tudsz felfogni azon hogy "VALAKI VALAMIT NEM AKAR". Mondjuk anyud azt mondja edd meg a spenótot de te nem szereted.Mégis a spenót is kaja...
2011. júl. 7. 13:58
 29/98 A kérdező kommentje:

De ha pl a fiu nem akar kinyalni egy not, arra senki se mondja, hogy ha nem akarod ne csinald.

hanyszor irjam meg?!

2011. júl. 7. 13:58
 30/98 anonim ***** válasza:
74%
Belehalsz ám abba, hogy ha a vége kézzel van :D
2011. júl. 7. 13:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!