Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nok mekkora resze engedi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok mekkora resze engedi a szajbaelvezest?

Figyelt kérdés

es mi a tragikus benne? nem birom elkepzelni, egy folyadek hogy valthat ki ekkora undort, megiscsak egy folyadek akarhogy nezzuk...

de NEM provokacionak szantam, komolyan kerdezem ezert a leb*szasoktol kimeljetek meg

2011. júl. 7. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/98 anonim válasza:
53%
én megengedtem a páromnak, jó nem az első pillanattól, de szerintem megszokható, és nincs benne semmi olyan....bár ez emberfüggő, vki nagyon undorítónak találja, más meg természetesnek veszi, és sztem tényleg meg lehet szokni
2011. júl. 7. 13:29
 2/98 anonim ***** válasza:

100% - xx% a helyes megoldás...

Szerintem ha fel van izgulva a nő, jobban kívánhatja, mint ha nem. Végülis lehet úgy gondolkodni, hogy a szerelméjé ez a folyadék, de te pl a lányból folyna valami furcsa, fehér, ragadós izé akkor lenyelnéd??

2011. júl. 7. 13:29
 3/98 A kérdező kommentje:

a szajbaelvezes pontosan szajbaelvezest jelent.

vagyis lenyelni nem kell, kikopheto.

a kerdesedre a valasz: igen (sztem nem is lenne gusztustalan) - vegul is ez volt pont a kerdes... automatikus, hogy a sperma undorito. ezert irtad te is. ezt nem ertem en.

2011. júl. 7. 13:33
 4/98 A kérdező kommentje:
"automatikus, hogy a sperma undorito." - marmint sok lanynal.
2011. júl. 7. 13:34
 5/98 anonim ***** válasza:
57%
Keress egy pasit aki szájba lő, nah utána kérdezz ilyeneket :D
2011. júl. 7. 13:34
 6/98 A kérdező kommentje:
ahelyett hogy nagyon flegman es magabiztosan ilyeneket javasolsz, elmagyarazhatnad, mi olyan szornyu es elviselhetetlen benne, hogy megertsem.
2011. júl. 7. 13:37
 7/98 A kérdező kommentje:
es megkerdezem: szerinted miert nem sz*pok le egy ferit, vajon? amiert te se nyalsz ki egy not.
2011. júl. 7. 13:38
 8/98 anonim ***** válasza:
60%
Én férfi vagyok, talán azért:) Nem hiszem, hogy csak az undorítóságról van szó. De van aki a gyümölcstől is undorodik, az miért van?
2011. júl. 7. 13:39
 9/98 A kérdező kommentje:
te ezt egesz komolyan gondolod, hogy sz*pjak le egy ferfit??? vagy ez a valasz csak ilyen letorkolo taktika?
2011. júl. 7. 13:39
 10/98 A kérdező kommentje:

"es megkerdezem: szerinted miert nem sz*pok le egy ferit, vajon? "

ezt Christine-nek irtam.

A gyumolcsrol: erre se mondja senki, hogy nem lehet legyozni az undort.

2011. júl. 7. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!