Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nok mekkora resze engedi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok mekkora resze engedi a szajbaelvezest?

Figyelt kérdés

es mi a tragikus benne? nem birom elkepzelni, egy folyadek hogy valthat ki ekkora undort, megiscsak egy folyadek akarhogy nezzuk...

de NEM provokacionak szantam, komolyan kerdezem ezert a leb*szasoktol kimeljetek meg

2011. júl. 7. 13:23
 41/98 anonim ***** válasza:
74%

Milyen szerencsétlen vagy,erre nem tudsz írni semmit...látom mindjárt törölve lesz a kérdés és akkorát fogok röhögni.

Azt azért leírhatnád akkor,hogy milyen íze van a pisinek,a vérnek,a takonynak,az izzadságnak,a szarnak,a hányásnak ha te úgysem undorodsz.

2011. júl. 7. 14:23
 42/98 anonim ***** válasza:
74%

ma 14:23

Azért tértünk el,mert nem bírja a kérdező felfogni,hogy minden ember másmilyen és mástól undorodik.

2011. júl. 7. 14:25
 43/98 A kérdező kommentje:

Szerintem idiota, aki egy kategoriaba sorolja a szart meg a spermat. Inkabb az a szerencsetlen, aki ilyenekkel jon...

Kulonben nem nezem minden masodpercben, hogy ki mit irt eppen.

2011. júl. 7. 14:37
 44/98 anonim ***** válasza:
74%
Hidd el ma 14:23-es,ha rendesen lett volna feltéve a kérdés(Te engeded hogy a szádba élvezzenek?/Lányok!Szeretitek,ha a szátokba élveznek?...stb stb) és a kérdező nem kezdett volna el kötekedni azokkal aki azt mondják,hogy fúj nem/utálom/undorító,akkor senki nem tért volna el a témától!
2011. júl. 7. 14:39
 45/98 anonim ***** válasza:
És a pisi? Az is csak folyadék :D:D:D
2011. júl. 7. 14:41
 46/98 A kérdező kommentje:

Ettol az meg igaz lenne, hogy ugyanaz a par ember ir.

De akkor alazatosan megkerek mindenkit, meltoztassek megfogalmazni rendesen a kerdest es en kiirom rendesen.

2011. júl. 7. 14:41
 47/98 anonim ***** válasza:
76%

De látod,hogy undorító neked a szar...lehet,hogy másnak ugyan olyan undorító a sperma(persze akkor más egyéb még undorítóbb).Nem teszem egy lapra a szart és a spermát,csak meg akarom értetni veled,hogy mi az hogy undorító.

Nem vagyunk egyformák,mindenkinek nem tetszhet ez a dolog fogd már fel basszus!

2011. júl. 7. 14:42
 48/98 anonim ***** válasza:
76%

én nem engedném, de mivel a férjem soha nem is mondta egy szóval sem, így nem probléma...

azt mondod folyadék? remélem kaptál már legalább egyszer a szádba egy jó adagot... =)

2011. júl. 7. 14:44
 49/98 A kérdező kommentje:

De a huvelyvaladek is! :D

Jaj Christine bäszki, a szar meg a pisi szerinted egy kategoria a spermaval? Nyilvan nem, es miert? Szerintem te is tudod, de jo, leirom. Hat nem azert, hogy nekem legyen igazam, hanem azert, mert a szar meg a pisi az kivalasztasi termek, nem mellesleg a szarban egy rakat bakterium van, a sperma meg a himivarsejteket tartalmazo folyadek egy darab bakterium nelkul. :P

2011. júl. 7. 14:45
 50/98 A kérdező kommentje:

"Nem vagyunk egyformák,mindenkinek nem tetszhet ez a dolog fogd már fel basszus!"

De tovabbra is ervenyes a kerdesem:

Akkor miert van felhaborodva a nok jo resze ha nem nyalunk?

Mert az tuti hogy a legtobb fel van!

2011. júl. 7. 14:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!