Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok mekkora resze engedi a szajbaelvezest?
es mi a tragikus benne? nem birom elkepzelni, egy folyadek hogy valthat ki ekkora undort, megiscsak egy folyadek akarhogy nezzuk...
de NEM provokacionak szantam, komolyan kerdezem ezert a leb*szasoktol kimeljetek meg
Milyen szerencsétlen vagy,erre nem tudsz írni semmit...látom mindjárt törölve lesz a kérdés és akkorát fogok röhögni.
Azt azért leírhatnád akkor,hogy milyen íze van a pisinek,a vérnek,a takonynak,az izzadságnak,a szarnak,a hányásnak ha te úgysem undorodsz.
ma 14:23
Azért tértünk el,mert nem bírja a kérdező felfogni,hogy minden ember másmilyen és mástól undorodik.
Szerintem idiota, aki egy kategoriaba sorolja a szart meg a spermat. Inkabb az a szerencsetlen, aki ilyenekkel jon...
Kulonben nem nezem minden masodpercben, hogy ki mit irt eppen.
Ettol az meg igaz lenne, hogy ugyanaz a par ember ir.
De akkor alazatosan megkerek mindenkit, meltoztassek megfogalmazni rendesen a kerdest es en kiirom rendesen.
De látod,hogy undorító neked a szar...lehet,hogy másnak ugyan olyan undorító a sperma(persze akkor más egyéb még undorítóbb).Nem teszem egy lapra a szart és a spermát,csak meg akarom értetni veled,hogy mi az hogy undorító.
Nem vagyunk egyformák,mindenkinek nem tetszhet ez a dolog fogd már fel basszus!
én nem engedném, de mivel a férjem soha nem is mondta egy szóval sem, így nem probléma...
azt mondod folyadék? remélem kaptál már legalább egyszer a szádba egy jó adagot... =)
De a huvelyvaladek is! :D
Jaj Christine bäszki, a szar meg a pisi szerinted egy kategoria a spermaval? Nyilvan nem, es miert? Szerintem te is tudod, de jo, leirom. Hat nem azert, hogy nekem legyen igazam, hanem azert, mert a szar meg a pisi az kivalasztasi termek, nem mellesleg a szarban egy rakat bakterium van, a sperma meg a himivarsejteket tartalmazo folyadek egy darab bakterium nelkul. :P
"Nem vagyunk egyformák,mindenkinek nem tetszhet ez a dolog fogd már fel basszus!"
De tovabbra is ervenyes a kerdesem:
Akkor miert van felhaborodva a nok jo resze ha nem nyalunk?
Mert az tuti hogy a legtobb fel van!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!