Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok mekkora resze engedi a szajbaelvezest?
es mi a tragikus benne? nem birom elkepzelni, egy folyadek hogy valthat ki ekkora undort, megiscsak egy folyadek akarhogy nezzuk...
de NEM provokacionak szantam, komolyan kerdezem ezert a leb*szasoktol kimeljetek meg

de mi rajta az elviselhetetlen?? ezt meg mindig nem tudom.
amugy ha lesz*pnek vkit akkor meg gondolom az lenne a baj. mert fuuuj b*zik.

egyetlenegy dolgon vagyok csak felhaborodva, azon hogy nem kapok ertelmes valaszt.
mi ezen akkora szornyuseg amit nem lehet megtenni a srac kedveert? es ha a srac nem nyal az miert felhaborito? grow up little girls.

"Próbáld ki például egy sportüvegből jó erősen nyomj a szádba keserű folyadékot."
de honnan veszed hogy kizarolag keseru lehet? ha a fiu alkoholt iszik, cigizik, gyogyszert szed, akkor tenyleg keseru. de ha sok gyumolcsot eszik, akkor edes. a vilag nem fekete-feher. es a leirt pelda se tunik olyan borzasztonak, aminel nagyobb kint mar el se lehet kepzelni.
"Azért nehogy már a nyalás egyenlő legyen a szájbaélvezéssel -.-"
Egyenerteku. Egymas oralis kielegitese az egyenerteku. Ha az elelvezes elott kezzel folytatja a no, az pontosan olyan, mint ha en nyalas kozben pont az orgazmus elott kezzel folytatnam. Sztem fel lennel haborodva ha a pasid ezt csinalna.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!